sâmbătă, 17 octombrie 2015

Una din micile placeri, masca Peel Off -Green Tea

Buna dragilor,
Iubesc animalele si urasc faptul ca multe firme de cosmetice le folosesc pentru testarea produselor.
Nu este cazul firmei Montagne Jeunesse (7th Heaven), care protejeaza si respecta mediul inconjurator si combina ingrediente naturale derivate din plante si surse minerale pentru a creea masti care sa ne de-a redea noua femeilor, senzatia de prospetime si tinerete.
Asemenea milioanelor de femei din lumea intreaga si eu imi doresc un ten curat, fara acnee si riduri.
Aspectul fizic conteaza foarte mult si la diversele mele intalniri am observat cu tenul este atent cercetat de intelocutori. Nu ma pot lauda cu un ten perfect, incerc sa-l menti insa curat si hidratat si sunt dornica sa testez produse cosmetice cat mai prietenoase atat cu tenul meu cat si cu natura.
Am un kit de 6 masti primit de la 7th Heaven (ador noua lor denumire pentru imi inspira o stare pozitiva) si o sa vi le prezint rand pe rand in articole diferite, ca voi sa va faceti o idee asupra utilitatii lor si a acoperirii nevoilor voastre.
Prima masca, Peal Off- Green Tea (Masca de curatare cu ceai verde), a fost prima mea alegere pentru ca recunosc ca placut combinatia de ceai verde, ghimbir si lamaie. La desfacere am realizat ca indradevar mirosea pregnant a ceai verde. Cu greu am rezistat tentatiei de a nu pune repede ibricul pe foc, pentru ca folosesc des acest ceai, datorita proprietatilor sale tonifiante si energizante.

Mi-am reamintit ca de aceasta data scopul meu era acela de a-mi curata si tonifia tenul, care peste saptamana adunase tot felul de impuritati. Am citit instructiunile si am aflat de uimitorul sau continut:
  •  Ceai verde tanar - bogat in antioxidanti naturali, indeparteaza toxinele, stopeaza radicalii liberi si protejeaza impotriva acestora, conferind pielii un aspect mai tanar, sanatos si fin precum matasea.
  •  Radacina de ghimbir- un remediu de vindecare natural ce ajuta la relaxarea simturilor si lasa   pielea radianta.
  •  Lamaia-reconfortanta, curata, tonifiaza si reintinereste pielea. 
  • Masca recomandata tuturor tipurilor de ten
Mi-am spalat fata cu apa calda si am aplicat masca intr-un strat generos atat pe fata evitand zona ochilor si spre marea mea uimire, nu am consumat cantitatea de 10 ml.


Am recitit acest text de pe instructiuni: "Relaxeaza-te si reenergizeaza-te cu noua noastra masca pell off cu efect de ridicare, actiune in profunzme si efect terapeutic; mi-am zis ca e timpul sa profit de fiecare clipa de rasfat.

Am simtit cum pielea se strange usor si incet, incet, masca a patruns adanc in piele asa ca, in loc de 25 de minute timpul recomandat de producator am stat cu ea chiar 30 de minute.


Am indepartat-o usor, practic s-a dezlipit in fasii mari si restul a disparut in contact cu apa.
In sfarsit, tenul meu perfect curatat, hidratat si catifelat, semana cu al Aniei, fetita mea de cinci anisori.
Tot de la ea a venit concluzia dupa testarea mastii pell off cu ceai: "Wow mami ce piele frumoasa ai!"
Ma declar multumita si astept cu nerbdare sa le testez pe celelalte marca Montagne Jeunesse (7th Heaven) si chiar sa fac un top al lor.
Dragilor, voi le-ati incercat? Daca raspunsul e negativ atunci va invit sa participati la concursul organizat pe pagina lor de facebook (https://www.facebook.com/love7thheaven.ro?fref=ts).



Distribuie:

3 comentarii:

  1. Nu le-am incercat dar ce este natural e si bun <3

    RăspundețiȘtergere
  2. nu le-am incercat pe cele cu noua denumire ,dar sunt sigura ca este aceeasi calitate sau poate chiar mai buna decat atunci cand se numeau Montagne Jeunesse

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu ocazia sa incerc una dintre mastile Montagne Jeunesse,am fost f multumita..produse f bune.multumim pwentru articol.

    RăspundețiȘtergere