luni, 12 octombrie 2015

Hai Romania! Hai Stejarii! Momente magice pe Wembley

Buna dragilor,
Au trecut doua saptamani de cand am fost pe Wembley, dar parca ar fi fost ieri, imaginile sunt atat de aproape ca le pot atinge, sunetele sunt atat de clare in minte si toate cred ca vor ramane asa multa vreme de aici incolo.
Dar, hai sa va povestesc cum am ajuns in Londra si prin ce experiente incredibile am trecut, intr-un week-end memorabil.
Va amintiti cu siguranta campania organizata de bere Stejar:"Fanii rugby-ului de esenta tare isi iau singuri bilete la meci".  Fara prea multe sperante m-am inscris in ultima seara de concurs si spre marea mea surprindere a doua zi la ora 9 dimineata, a sunat telefonul si am primit o veste fenomenala: eram unul din castigatorii campaniei. Urma sa merg la Londra si nu ca simplu turist, ci ca sustinator al stejarilor, al echipei nationale de rugby a Romaniei, un grup de 19 persoane "Hai Baietii!".
                                         (foto: Drujba)
Organizatorii au elaborat un program perfect. Urma sa mergem sa vizitam Londra si sa fim prezenti pe Wembley, la meciul de rugby cu Iralanda, dar ce nu stiam si am aflat doar cu o zi inaintea plecarii,  mare surpizaa acestei deplasari: intalnirea cu stejarii nostri, baietii nationalei de rugby.
Stejarii nostri erau cazati la un hotel cochet din centrul Londrei, iar noi, inarmati cu steaguri si aparate foto, am plecat cu mult entuziasm la intalnirea cu ei.
Am vazut parcat autocarul si am zambit pentru prima data: eram foarte aproape de a-mi indeplin un vis, acela de a fi alaturi de cei pe care-i admiram la fiecare meci.
Am plecat catre marea intalnire cu mult entuziasm, urma sa-i intalnim pe cei mai buni jucatori de rugby, cei care ne reprezentau echipa nationala.
Stejarii nostri din nationala ne-au primit cu multa bucurie si recunosc ca nu m-am asteptat sa intalnesc persoane atat de apropiate, dornice sa comunice cu noi, sa ne cunoasca si ne faca deosebit de placute momentele petrecute impreuna.
I-am cunoscut pe acesti baieti minunati din lotul national si inca o data mi s-a confirmat ca oamenii de valoare sunt modesti si stiu sa-i aprecieze pe cei care-i sustin.

Am avut senzatia ca sunt alaturi de vechi prieteni pentru ca atmosfera a fost una de vis, am zambit in permanenta la glumele lor si mi-am dorit ca seara sa dureze o vesnicie.

Autografe, poze si multa voie buna am primit cu multa darnicie de la Stejari, totul pentru o seara perfecta.

In final, o poza de grup, cu cei care urmau sa ne reprezinte cu onoare in meciul contra echipei natioanale a Irlandei.
                                         (foto: Mocanu Ciprian)
Cu greu ne-am luat la revedere de la Stejarii nostri, promitandu-le ca le vom fi alaturi, indiferent de rezultatele meciurilor de la Cupa Mondiala din Anglia.
A doua zi, cu multe emotii, dar si cu voie buna, ne-am pregatit pentru reintalnirea cu cei pe care-i admiram pe terenul de rugby.
Grupul "Hai baietii!" a trait cu intensitate maxima intregul meci cu Iranda, a cantat, a facut valuri si s-a bucurat ca poate fi alaturi de nationala de rugby.
Desi am pierdut meciul, am plecat cu zambetul pe buze pentru ca m-am simtit mandra ca am putut  fi alaturi de acesti minunati luptatori in seara in care s-a stabilit  recordul de audienta la o partida de Cupa Mondiala (89.267 de spectatori) si am simtit emotii puternice de fericire atunci cand  Florin Surugiu a facut un gest minunat cerandu-si  iubita de sotia chiar in fata noastra.

Si ... a fost magic, momente de vis traite la Londra, pentru care vreau sa multumesc organizatorilor acestei deplasari (Bere Stejar), Stejarilor din lotul national al Romaniei si grupului de sustinatori, fanii de esenta tare "Hai Baietii!".
P.S. In seara aceasta vin  Stejarii‬  acasa, vor ateriza in jurul orei 0:15, pe Aeroportul Otopeni.
Haideti sa ii asteptam impreuna!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu