sâmbătă, 24 octombrie 2015

Zum, zum, albinuta mea

 Buna dragilor,

"Zum zum zum
Albinita mea
Prin campii si prin razoare
Alergam din floare-n floare
Zum , zum , zum albinita mea!

Zum zum zum
Albinita mea
Cautam prin floricele
Si-adunam miere din ele
Zum , zum , zum albinita mea!

Zum zum zum
Albinita mea
Ne-am intors cu toate acasa
Si-am adus mancare-aleasa
Zum , zum , zum albinita mea!"
E una din melodiile preferate ale fetitei mele de cinci anisori, in fiecare seara o ascultam cu aceiasi placere, invatam sa le apreciem pentru ca, o singura lingurita de miere reprezinta munca de-o viata a 12 albinute.
-Wow mami ce frumos ambalaj, vreau si eu sa vad ce e in interior! au fost primele ei cuvinte, atunci cand am primit acest produs de la Apiland (prin campania organizata de Brander). Era deja familiarizata cu mierea, care e nelipsita din casa noastra si incercase cu ceva timp in urma pastura, produs al aceleiasi firme.
Era timpul sa ne intarim imunitatea cu doza de sanatate, "tonicul apiculatorului", un complex cu calitati exceptionale care promitea sa ne devina cel mai bun prieten.
A venit la fix, un time-ing perfect al echipei de marketing Apiland & Brander, care desigur stia ca, odata cu inceperea gradinitelor, virozele se inmultesc si atat cei mici cat si noi adultii avem nevoie de un imunostimulator. Asa ca l-am primit cu un real entuziasm, atat eu cat si Ania, fetita mea si impreuna am deschis cutia magica,  ca sa admiram continutul. Am descoperit intr-un ambalaj de carton 10 fiole, fiecare amabalata individual si avand 10 ml, cu urmatoarea compozitie:
  • 1000 mg Laptisor de matca pur
  • 500 mg Extract de polen
  • 50 mg Extract de propolis
  • 4000 g Miere
  • apa purificata
Citind instructiunile, am aflat ca este recomandata utilizarea zilnica cu 20-30 de minute inainte de masa a uneia sau chiar a doua fiole in cazul adultilor si uneia singure pentru copii.
M-am oprit pret de cateva minute, cu curiozitate, sa citesc instructiunile pentru a descoperi compozitia acestui tonic. In primul rand, laptisorul de matca are proprietati cu totul deosebite, intareste sistemul imunitar, mareste rezistenta in fata bolilor, stimuleaza activitatea cerebrala, elimina  atat insomnia cat si oboseala. Formula este completata de extractul de polen, bogat in fibre si vitamine, actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului, bilei si colonului normalizand tranzitul intern; de asemenea imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria. Propolisul este cel care are proprietati antioxidante, antifungice, antibacteriene si astfel aceasta formula este perfecta pentru intarirea sistemului imunitar. Cat despre miere, celalat ingredient minune al acestui tonic, nu era cazul sa mai citesc, deja cunosteam ca in compozitia sa intra vitaminele din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu), utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni.
Dupa documentare a urmat utilizarea, am rupt usor unul din capete in dreptul benzii albe, l-am introdus in cavitatea bucala si am rupt celalalt capat al fiolei pentru putea absorbi intreg continutul. Este usor de desfacut si fara pericol de taiere, un mod usor de administrare si chiar placut.

Pentru ca am ajuns la gust, ei bine ... e DELICIOS!!! Poate o sa vi se para ciudat dar mierea nu mai este preferata mea, aceast tonic a trecut pe primul loc, nu numai datorita compozitiei ideale ci si datorita gustului sau unic.
Cura mea cu acest tonic s-a terminat mult prea repede, as fii vrut ca aceste fiole minunate sa nu se mai termine. In fiecare zi, am simtit ca isi face pe deplin efectul, ca sunt mai tonica, mai energica, protejata de bacteriile pe care le aduce fetita de la gradinita.
Virozele repiratorii cu care eram obisnuita toamna, de data asta ne-au ocolit atat pe mine cat si pe fetita mea, asa ca tonicul ne-a fost ingerul pazitor.
E un produs pe care eu intentionez sa-l am in permanenta in casa asa ca il voi comanda pentru a beneficia de actuala  oferta Apiland.
Eu va recomand sa iubiti albinutele pentru ca: “atunci cand albinele vor disparea de pe suprafata Pamantului, omul va mai avea doar patru ani de trait; daca nu ar mai fi albine, nu ar mai fi polenizare, nu ar mai fi plante , nu ar mai fi animale, deci omul nu ar mai exista” Albert Einstein.

Dragilor, voi ati incercat Tonicul apicultorului? 
Distribuie:

10 comentarii:

  1. Nu am testat dar mi-as dorii foarte mult sa testez <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos articol,cred ca iin fiecare casa nu lipseste miere,in special la mine,si este un beneficiu pentru orgaism.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mierea a fost si ramane cel mai pretuit lucru....numai cand ma gandesc cata truda pe bietele albinute

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat inca, dar mi se pare un produs minunat! Sigur il voi incerca! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Ramona.Chiar m-ai convins sa cumpar si eu pentru baietii mei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am incercat acest tonic,m-ai facut curioasa prin frumusetea articol si cum l-ai prezentat..multumim mult. <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele de la aceasta firma sunt excelente, vreau sa incerc si acest tonic pentru imunitate!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am incercat inca Tonicul apicultorului , dar acum , dupa ce am citit articolul tau e musai sa-l folosesc si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat dar sper sa am ocazia. M-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere