marți, 20 octombrie 2015

Ssst, sa nu ne auda nimeni!

Buna dragilor!
Perioada de adolescenta, trecerea catre feminitate a insemnat pentru mine o debusolare totala. Informatiile lacunare, primite mai mult in soapta, mama care desi avea intentii bune, era si ea destul de reticenta in a purta discutii complexe legate de importanta unei igiene intime corecte. Nici nu aveam de unde achizitiona aceste produse, asa ca foloseam ceaiurile: pelin, galbenele; pe post de calmant si antiseptic.
Imi amintesc ca intr-o zi, am vazut o reclama in revista adresata adolescentilor si mi-am dorit sa pot cumpara un astfel de produs dar ... in oraselul meu nu se gasea in magazine.
Asa ca, primul meu contact cu un produs de ingrijire intima a fost atunci cand am ajuns in Capitala la studii. Unele studente il foloseau, asa ca la indemnul lor l-am incercat, dar spre marea mea surprindere, nu am simtit o schimbare majora si faptul ca nu avea un parfum puternic m-a determinat sa ma alatur masei de femei care considera folosirea lui, doar optionala. Insa lucrurile s-au schimbat pentru ca folosirea spatiilor comune din caminul facultatii au dus inevitabil la o infectie genitala si la un consult de specialitate.
Pe langa tratament, medicul mi-a recomandat folosirea permanenta a unui gel de igiena intima si chiar a insistat sa-mi sfatuiesc si prietenele sa-l utilizeze. Atunci am inteles ca e important sa previn aparitia infectiilor ginecologice si sa incerc sa pastrez o conduita corecta in privinta igienei intime.
Acum incerc sa tin pasul cu noile aparitii si caut informatii legate de produsele comercializate pe piata.
In general, aleg firmele romanesti pentru ca sunt convinsa ca produsele lor sunt din ingrediente naturale si, foarte important, prietenoase cu mediul inconjurator.
Am descoperit cu placere prin intermediul firmei Brander, un produs bio de calitate superioara gelul de igiena intima cu apa de mare si propolis fabricat de firma Apimond.
Important de stiut faptul ca este recomandat persoanelor de peste 7 ani, pentru utilizarea zilnica in igiena intima feminina si masculina.
Produsul este 100% sigur deoarece contine ingrediente Bio Certificate (din agricultura ecologica): Aqua (Water), Maris Aqua  (Sea Water), Glycerine, Decyl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Betaine, Proplis Cera (Bees Propolis), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract, Lactic Acid, Potasium Sorbate, Lilum Aurantum (Lily of the Valley) Essential Oil.
Producatorul ne informeaza ca datorita ingredientelor naturale provenind din medii controlate biologic, protejeaza si ingrijeste pielea sensibila a zonelor intime, dand o senzatie de prospetime, confort si protectie, prevenind astfel aparitia iritatiilor si a diverselor afectiuni, impiedicand formarea de mirosuri neplacute.
Acest gel are la baza substante active precum: Apa de Mare, Extract de Propolis, Extract de Galbenele, Aloe Vera si Acid Lactic, recunoscute pentru proprietatile antibacteriene, antifungice si antiiflamatoare care protejeaza in mod natural zona intima, fara sa afecteze PH-ul.
Ambalajul este foarte elegant, cu un sistem de picurare care permite dozarea perfecta, iar cei 200 de ml din recipient, permit folosirea lui pentru mult timp.

Mi-a placut cel mai mult senzatia de rasfat, mirosul de apa de mare cu tenta florala, dulci amintiri ale momentelor fericite din vacanta. Placerea nu s-a oprit aici pentru ca pe langa mirosul special are si o consistenta diafana.
Prin formula sa delicata acest gel este aliatul perfect pentru sanatatea noastra asa ca eu am decis sa folosesc timp indelungat.
Daca doriti si voi sa-l achizitionati, intrati repejor sa-l comandati!
Eu aleg produsele cosmetice Apimond, un fascinant cocktail de ingrediente naturale si biologice, flori,fructe, seminte, plante si produse ale stupului special concepute pentru a ne mentine sanatoase si frumoase.
Dragii mei, voua va plac produsele Apimond?
Distribuie:

10 comentarii:

  1. un produs foarte bun si eficient. Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru informati e, o sa il incerc in cel mai scurt timp

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc produse pentru igiena intima dar acest produs inca nu l-am incercat...sigur il voi cumpara <3
    Multumim pentru articol! :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ce am citit; voi incerca acest produs. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte interesant articolul, gelurile intime sunt intotdeauna de nelipsit din orice dulap de baie

    RăspundețiȘtergere
  6. va urmaresc de multa vreme si am ce sa invat din articolele ce le postati...chiar imi va fi de folos si voi incerca sa.mi achizitionez si eu acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  7. folosesc produse pentru igiena intima insa acest produs de la Apimond nu l-am incercat,catt de curand o sa il cumpar.multumim pentru articol Ramona!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc produse pentru igiena intima, de cand mi-a explicat ginecologul ca aceste produse sunt speciale, nu sunt sapunuri obisnuite, si ca contin acid lactic, necesar pentru pastrarea PH-ului din zona intima, lucru care permite vaginului sa isi pastreze starea de sanatate si sa elimine singur bacteriile rele. Cel mai util s-a dovedit pana acum Lactacydul, pe care il folosesc de vreo trei ani.Si nu m-am gandit sa-l schimb,pentru ca am fost foarte multumita ca nu am mai fost nevoita sa ma confrunt cu nici o infectie de atunci.
    Dar, dupa articolul tau , am sa incerc si gelul acesta de la Apimond, ca alternativa, pentru ca am vazut ca are si el acid lactic. Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere