joi, 3 septembrie 2015

Violetta Live la Piata Constituției, o multime de fete fericite

Dragilor,
Mult asteptatul eveniment Violetta Live in Romania a inceput la 19.30 si a durat doua ore.
Cu siguranta atmosfera a fost incendiara dar o parte din adolescenti au fost dezamagiti pentru ca au lipsit trei din vedetele preferate ale indragitului serial Tv.
Pretul biletelor a fost destul de mare, practic cele mai ieftine au costat 135 de lei, iar cele mai scumpe in jur de 2100 de lei. Se mai vindeau bilete chiar si la inceputul spectacolului, pretul lor fiind mare pentru multi dintre admiratorii protagonistilor.
Walt Disney Production a reunit o echipa de profesionisti gata sa-i incante pe admiratori avand in rolul principal pe frumoasa Martina Stoessel care interpreteaza rolul Violette, dar si senzuala  Martina, alaturi de Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty).
La ora 19.40, show-ul a inceput iar multimea fremata de emotie.
 Canicula de afara nu parea sa mai deranjeze pe nimeni atunci cand pe scena au urcat actorii indragiti.
Au dansat impreuna cu personajele preferate toti cei cu vârsta cuprinsa intre 6 și 14 ani, dar chiar si parintii lor care spre marea mea surpindere cunoasteau in intregime toate piesele din concert.
Impreună cu formația de cinci instrumentiști si o trupă nouă de dansatori, artistii au incantat publicul cu aproape 30 de piese din sezoanele 1, 2 și 3 ale serialului.

Cele mai indrăgite melodii precum: “En Gira”, “Euforia”, “Ser Mejor” sau “Crescimos Juntos” au fost cantate impreuna cu publicul spectator.

Martina Stoessel, a impresionat publicul si a creeat o atomofera incendiara atunci cand a cantat purtand pe umeri tricolorul nostru.

In concluzie, toti cei prezenti au petrecut momente fericite timp de 2 ore cat a durat show-ul.


 Bye, bye, until next time!
Distribuie:

2 comentarii:

  1. Frumos , din prezentare a articolului deduc ca desi au fost doua ore doar toata lumea a fost fericita si cu mare chef de distractie . Ma bucura faptul ca exista si momente fericite in tara noastra , cu show-uri de acest gen !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos!!! Fanii V-Lover au fost incantati!!!

    RăspundețiȘtergere