miercuri, 23 septembrie 2015

Aloe Vera Pur de la Aubrey, protectie celulara intensa

Buna dragilor,
Imi place sa calatoresc, marea este locul meu preferat, fac parte din turistii care uita sa mai plece de pe plaja. M-am bucurat sa primesc spre testare de firma Aubrey Organics Romania, un produs esential calatoriilor mele: aloe vera pur.
Planta este utilizata de catre specialisti de mai bine de 5000 de ani.

Desigur, cunoasteti cele mai multe din proprietatile terapeutice miraculoase ale acestei plante printre care cele mai utilizate sunt in: tratarea vanatailor, muscaturilor de insecte si ameliorarea arsurilor. Gelul de aloe vera are efect antiinflamator, calmant, de tonifiere, hidratare si protectie a pielii.
Gelul din aloe vera pur, vine ambalat intr-o sticla din plastic de 118 ml, sigilata. Capacul este prevazut cu o fanta, se deschide simplu, prin apasare si ajuta enorm la dozarea precisa a produsului.
Gelul este transparent, foarte lichid (atentie la desfacere), pentru ca este natural nu are mirosul de parfum cu care suntem obisnuiti ci aroma naturii.


Aloe Vera Pur , compus din 99% ingrediente organice este recomandat in special dupa expunerile la soare sau pentru pielea foarte uscata, important de retinut este faptul ca contine doar compusi organici si naturali, este exact ca atunci cand rupi o frunza de aloe vera si storci gelul din ea , exact pe pielea vatamata.
Noi am mers la mare acum la sfarsit de sezon si am crezut ca soarele nu poate sa ne mai inroseasca pielea, nu am mai folosit crema solara de protectie si intr-un una din zile am avut surpiza neplacuta ca intr-una din seri sa simtim usturime pe piele.


Imediat, mi-am aminti de solutia salvatoare din geanta, gelul aloe vera pur de la Aubrey.
De la prima aplicare am simtit o  senzatie puternica de racorire a pielii, un refresh binevenit care ne-a permis ca sa dormim linistiti. Dupa desfacere l-am pus la frigider, pentru ca, fiind un compus natural doar asa isi poate pastra nealterate calitatile.
A doua zi, am plecat din nou la plaja pentru ca disparuse senzatia neplacuta de arsura si pielea capatase un placut bronz.



Gelul aloe vera pur va fii in nelipsit din geanta mea de vacanta.
Dragilor, voi ati incercat acest gel?

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu