vineri, 11 septembrie 2015

Un zambet pentru fiecare, „Urban Culture” la Sun Plaza

Buna dragilor,
In perioada 28 august – 18 septembrie, in cadrul Sun Plaza Shopping Center se desfasoara „Urban Culture”, un eveniment dedicat atat pasionatilor de arta urbana, dar si celor care doresc sa atinga pulsul distractiei.
Programul cu toate detaliile il gasiti aici.



Am simtit imediat ca trebuie sa particip la acest eveniment, pentru ca avem acelasi numitor comun: admiratia pentru arta urbana. Mi-am amintit de fetita mea Ania, care inca de la 2 ani, a inceput sa picteze si sa deseneze peste tot. Peretii apartamentului in care locuim, poarta amprenta dezvoltarii ei, a emotiilor cotidiene transformate in culori si mesaje.

Cei care intra pentru prima data in casa noastra raman impresionati de modul in care noi am lasat fetita sa-si exprime creativitatea si o parte din ei inteleg mesajul nostru, acela de libertate absoluta. Sper ca  intr-o zi, Ania sa treaca de la peretele sufrageriei, la peretele strazii si sa creeze astfel de opere de arta care sa produca emotii si zambete pe fetele celor care le privesc.
Opere Graffiti pe str. Pictor Arthur Verona


Urban Culture are de fapt aceeasi esenta, de a aduce in prim plan persoane foarte talentate, care traiesc emotiile la intensitate maxima si care redau senzatii vulcanice sub forma de culori, mesaje, miscari, vibratii. 
Dar hai sa va prezint evenimentul in viziunea mea!


 La GRAFFITI STREET, facem cunostinta cu Sweet Damage, o echipa de cinci graffisti din Romania. Fiecare membru in parte are un stil unic, dezvoltat în mai mult de 15 de ani de munca in acest domeniu. In aceasta poza, i-am surprins dand viata unui sticlete.






La KIDS STAGE - URBAN CULTURE, cei mici vor fi fericiti sa se joace si sa invete de la profesionisti. Am participat cu real entuziasm impreuna cu Ania, am facut o floare din seminte si am lipit personaje din povesti pe foaia de lucru.



 La URBAN PHOTOGRAPHY, am regasit emotiile speciale din fotografia stradala cu  
instantanee ale vietii sociale si urbane de zi cu zi. Intalnim povești, juxtapuneri, cadre de atmosfera si  portrete de strada redate intr-o maniera originala.





La BMX SHOW, am simtit adrenalina, alaturi de Balazas Silviu (Ciapa) si Vlad Danila (Dudu) in sesiuni de grind, bunny hop in inaltime, trick-uri pe flat si trick-uri cu manual si freestyle.






La STREET DANCE SHOW, ne-am intalnit cu trupa  Frontline Crew,  multi campioana nationala la Hip Hop International Romania.  Vom avea sansa sa invatam miscari si sa vibram alaturi de ei in cele mai fresh stiluri: hip-hop, popping, locking, dancehall si multe altele.





Dragilor,  inca o surpriza pentru voi, la Sun Plaza gasiti T-SHIRT STAGE - URBAN CULTURE, situat la parter, in zona Green Atrium, cu un bon de cumparaturi, in valoare de minimum 100 lei din oricare magazin aflat în incinta acestui mall, veti primit gratuit un tricou personalizat.
Sunt peste 15 modele, asa ca mi-a fost greu sa aleg,  dar acum sunt fericita pentru ca ma consider si eu o printesa urbana in "Micul Paris ". 



 Cu drag pentru voi,

U - Unde mergi, unde privesti, peste tot gasesti
R – Repere urbane culturale, pline de povesti
B – Baieti ce fac Graffiti pe pereti
A – Arta stradala, ochii iti desfeti
N – Noi mesaje de la copii isteti.

C – Creativitate si rabdare , o noua provocare
U – Un pic de adrenalina, o iesire din rutina
L – Lucruri nascute din simtire, in lucrare
T – Triouri de culori si forme, pictura fina
U - Urbanul nu e doar un stil de viata
R – Reinventeaza si renaste de dimineata
E – Eroi , emotii, sub o alta fata.

S – Surpinde viata sociala, expresii si momente
U – Urban Photography e de actualmente
N – Nu-i goala, ci plina de vise si sentimente.

P – Putere, concentrare, curaj ṣi biciclete
L – La BMX Show se uita curioase fete
A – Afla tips & tricks de la rideri direct
Z – Zoresc apoi catre un Street Dance de efect
A – Acum in Sun Plaza e eveniment urban perfect.
Distribuie:

2 comentarii:

  1. woooow ...super. Si mie imi place cultura urbana si mai ales graffiti-ul, imi place sa-l vad , sa-l pozez...din pacate n-am si talent! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine vrea adrenalina poate sa faca rost de mai multa decat poate duce :) la festivaluri de Cultura Urbana , sunt extraordinare !

    RăspundețiȘtergere