joi, 25 aprilie 2019

Iepurașul a ascuns cadouri la SMYK All For Kids


Pentru 27 de perechi de bloggeri părinți și copiii lor, ziua de 13 aprilie a fost norocoasă. Ei s-au aventurat într-o vânătoare de comori sub îndrumarea Adrianei Mitu, specialist în joc și dezvoltare cognitiv-emoțională a copiilor, la magazinul Smyk All For Kids din Afi Cotroceni, cu ocazia lansării catalogului de Paște.


Atât cei mici, cât și cei mari au pornit într-o expediție ludică printre rafturile cu jucării să găsească indicile conform hărții de explorator. Catalogul cu oferte de Paște a fost chiar harta care i-a ghidat pe părinți și pe copii. Scopul nu a fost competiția între echipe, ci petrecerea timpului în familie. Fiecare echipă a mers în ritmul propriu și cu toții au descoperit lucruri noi despre dinamica din relația părinte-copil. Chiar dacă a părut doar o joacă, vânătoarea de comori și ștafeta cu ouă și linguri de lemn au cerut de la părinți și copii, strategie, atenție, cooperare, coordonare și răbdare. O joacă serioasă prin care SMYK All For Kids a devenit locul în care părinții și copiii descoperă comori, depășesc obstacole și se cunosc mai bine.

foto: Mihai Raitaru

“Jocul este principalul limbaj de comunicare al copilului, este canalul prin care el își începe și își continuă dezvoltarea: cognitivă, emoțională, socială. Jocul este un limbaj de iubire pentru copil. El are nevoie ca părintele să fie prezent și activ la jocurile sale, pentru a simți că primește atenție, valorizare, că este important pentru adulții semnificativi din viața sa. De aceea, împreună cu prietenii de la SMYK All For Kids și Parenting PR, ne-am gândit cum să construim această experiență pentru a răspunde nevoilor copiilor. Ce își doresc copiii? Copiii nu își doresc doar jucării, ei își doresc în special timp petrecut alături de părinți, momente care să devină amintiri frumoase și care să le umple rezervorul de iubire. Așa că, i-am transformat și pe copii și pe părinți în mici exploratori ai magazinului SMYK. La final s-a lăsat cu zâmbete multe, îmbrățișări și bucurie.” (Adriana Mitu, specialist în joc și dezvoltare cognitiv-emoțională a copiilor)

“La Smyk All For Kids credem că putem să ne îndeplinim misiunea de părinte, în primul rând, jucându-ne împreună cu copiii noștri. Așa putem să le oferim ce își doresc și ce au nevoie. De aceea, pe 13 aprilie, am transformat magazinul din AFI Cotroceni într-un loc de joacă, în care bucuria descoperirii, fuga printre rafturi și munca în echipă ne-au adus, prin intermediul influencerilor, mai aproape de comunităţile de părinţi. A fost o altfel de lansare a catalogului de Paște. Practic am îmbinat două misiuni: conectarea părinte-copil prin joacă și interacțiunea brandului cu nișa de bloggeri părinți. Implicarea comunităţilor de părinţi, schimbul de idei cu privire la dorinţele şi preferinţele celor mici ne ajută să îmbunătăţim experienţa de cumpărare a clienţilor noştri.”  (Alexandra Cretan, coordonator marketing Smyk All For Kids)





Despre SMYK All for Kids:
În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind în prezent opt orașe, cu 14 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City), Baia Mare – Value Centre.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu un awarness de 82% (sursa: TNS Kantar *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 205 magazine proprii, dintre care 179 în Polonia, 14 în România și 12 în Ucraina.
SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".
Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" și "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie a lui SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.
Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii "click & collect" livrare gratuită la magazinele SMYK Group oferă o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este lanțul de franciză, incluzând un total de 171 de magazine din 17 țări (la 31 ianuarie 2019).
* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.
Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.




Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu