miercuri, 17 aprilie 2019

Trubaduro lansează „Random”, un joc unic in România


Trubaduro, hub de entertainment on the go, lansează pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experiență LIVE unică în România, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinație de quiz-uri de cultură generală, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipă și jocuri în duel.

„Ne-am dorit să creăm un joc prin care să ascuțim spiritul competitiv, iar participanții să-și poată cunoaște mai bine prieteni, familia, colegii de birou, într-un mod distractiv. Random înseamnă o oră și jumătate de joc care îmbină abilități de logică, lucru în echipă și strategie. Pe 18 aprilie, în exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, în inima Bucureștiului, Random – jocul jocurilor este gata să înceapă și promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.


Regulile jocului:
o   Fiecare ediție provoacă maxim 60 de participanți, împărțiți în 10 echipe,  la peste o oră jumătate de joc și distracție.
o   Ca totul să fie cât mai random, există o aplicație mobilă dedicată jocului prin care fiecare echipă poate contoriza puncte, poate răspunde la întrebări și poate, la rândul său, să provoace la duel o altă echipă.
o   Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecărei ediții o echipă va fi declarată câștigătoare, titlu ce-i va aduce și un premiu care va fi anunțat pentru fiecare ediție în parte.
o   Jocul, întrebările și probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distracția echipelor noi dar și a celor ce revin la Random.


Primele două jocuri vor avea lor în zilele de joi (18 aprilie și 25 aprilie), urmând ca datele viitoare exacte să fie anunțate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.
Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele ediții sunt asigurate de crama-boutique Alira.  Avanpremiera lansării a avut loc pe 11 aprilie, cu susținerea BCR LEASING, Alira, dar și Pepsi și Doritos.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu