marți, 9 aprilie 2019

3 cadouri inedite de Iepuraș


Cu pași rapizi ne îndreptăm către Sărbătorile Pascale, prilej de bucurie și de relaxare, totodată. Celebrul Iepuraș vine și el ca în fiecare an cu noi cadouri menite să ne aducă un zâmbet larg pe chip. Dar, ce te faci, când de data aceasta, ideile s-au cam epuizat, iar timpul nu e de partea ta. Country Spa Health & Beauty Retreat vine în întâmpinarea ta cu 3 variante inedite de cadouri care sigur vor fi apreciate.

1.      O vacanță departe de agitația urbană
Cine nu iubește vacanțele? Un cadou excelent pentru amândoi, o vacanță într-un loc liniștit, relaxant în care grijile cotidiene nu au loc, poate reprezenta o variantă excelentă de a vă petrecere sărbătorile Pascale. Veți avea ocazia să vă reîncărcați bateriile și să vă bucurați în același timp de atmosfera plină de lumină a Paștelui. Astfel, Country Spa Health & Beauty Retreat îți propune un pachet de 2 nopți din 27.04.2019 până în data de 29.04.2019 care include nenumărate beneficii, printre care: cină de post de bun venit, întâmpinarea în noaptea de Înviere cu ouă roșii, vin și cozonac, Brunch  Pascal sau acces la jacuzzi exterior. Toate acestea pentru ca voi să aveți parte de o sărbătoare a Paștelui care îmbină tradiția cu metode de relaxare moderne.
2.      Un retreat detox
Pentru că odată cu sărbătorile, vin și mesele îmbelșugate care fără să vrem, ne aduc kilograme în plus și toxine în organism, un program de detoxifiere va fi cu siguranță, un cadou binevenit. Însă, nu vorbim doar de o alimentație corespunzătoare, ci de o detoxifiere la toate nivelurile, astfel încât atât trupul, cât mintea și sufletul să aibă parte de o curățare profundă. Yoga Retreat Detox de la Country Spa Health & Beauty Retreat este un program de 5 zile, în care un set de terapii și ritualuri se îmbină pentru deblocarea tuturor energiilor negative din corp. Printre acestea se numără: Mindful eating, Mindfulness, Power walking în pădure cu trainer personal și Terapii Spa.

3.      Un sesiune de beauty
Oricărei femei îi surâde ideea de o  sesiune de înfrumusețare. Așa că un cadou inedit ar fi fie un tratament inovativ pentru păr, fie o manichiură și pedichiură specială. Country Spa Health & Beauty Retreat îți propune Ritualul Simply Zen, un tratament restructurant pentru păr cu keratină și ceramide. Dacă ai crezut că am uitat de domni, nu te grăbi! Gentlemen’s Club este destinat exclusiv bărbaților. Poți alege pentru partenerul tău tratamentul facial Man Express de la YonKa ce îi va șterge complet urmele de oboseală și semnele de îmbătrânire de pe chip.
Având în vedere cele 3 sugestii de cadouri propuse de Country Spa Health & Beauty Retreat, tot ce ți-a mai rămas este să-l alegi pe cel potrivit.
Country Spa este acest loc sub soare, înconjurat de natură, scăldat de razele lunii și luminat de stelele nopții. Este locul unde poți să-ti dorești mai mult și dorința iți este înțeleasă și îndeplinită. Fie că dorești să-ți dedici timp pentru a te îngriji și relaxa, fie că dorești să petreci clipe frumoase alături de persoane dragi sau să organizezi o petrecere atipică, la SPA, Country Spa se dovedește alegerea ideală. Începând cu decorul rafinat care încântă privirea, aromoterapia care stimulează simțul olfactiv, până la atingerea relaxantă a terapeuților și produsele ayurvedice adaptate specificului personal și terminând cu infuziile menite să liniștească și să revigoreze, după o incursiune în centrul SPA te vei simți răsfățat și echilibrat.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu