marți, 16 aprilie 2019

Vedeta primăverii: pantalonii colorați. Află cum îi poți purta în diferite momente ale zilei


Primăvara este anotimpul culorilor, al elementelor efervescente indiferent dacă vorbim despre natură sau modă. Cu toate acestea, multe femei se feresc să poarte pantaloni în nuanțe vii din cauza faptului că sunt greu de adaptat momentelor zilei.

Astăzi, Luminița Staicu, designer Hermosa demontează această percepție și ne arată cum putem integra cu ușurință aceeași pereche de pantaloni, dar în culori diferite pe parcursul unei zile.
1.      La birou
Ținutele de birou nu trebuie să fie, întotdeauna, sobre și în culori neutre, din contră, ele ar trebui să ne reflecte personalitatea cât mai fidel. O pereche de pantaloni colorați, spre exemplu în culoarea albastră îți va oferi o notă chic, dar impunătoare. În continuare, pentru a contrabalansa întregul look, alege o cămașă albă, dar cu un accent deosebit. Cămașa Andra propune o mânecă aparte, cu un decupaj amplu ce va atrage toată atenția.

2.      La cafea
Dacă te-ai hotărât să ieși cu prietena ta la o cafea, o ținută casual, de zi este cea mai potrivită alegere. Și de data aceasta, piesa principală sunt tot pantalonii, însă în culoarea verde. Pantalonii Amelia se vor îmbina perfect cu Bluza 933, creându-se un tot armonios, între efervescența verdelui și delicatețea croiului bluzei. Adoptând un astfel de look, cu siguranță te vei simți în largul tău.





3.      La un eveniment
Un eveniment impune o anumită prezență, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să te arunci în primii pantaloni negri pe care îi ai. Nu, alege o variantă mai colorată, dar totodată cuminte: cafe. Pantalonii Amelia în nuanța cafe inspiră eleganță și originalitate, iar combinați cu o bluză ce are un imprimeu extravagant, precum Bluza 873, creează o siluetă zveltă și o personalitate îndrăzneață.

4.      Seara, la o întâlnire
Poți fi fermecătoare, chiar și într-o pereche de pantaloni. Totul ține de accesorizare, și bineînțeles de atitudine. Pentru o întâlnire, seara, optează pentru o pereche de pantaloni portocalii, care să îți pună în evidență silueta, la care să asortezi o geantă feminină și atipică. Poșeta 953 combină foarte interesant elemente de piele cu cele de rafie pentru un efect estetic uimitor. Plusează cu un machiaj discret, dar elegant și fără doar și poate, va fi o seară minunată.

Indiferent de momentul zilei, o pereche de pantaloni colorați va fi întotdeauna o variantă foarte la modă primăvara aceasta.
Hermosa creează și comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focșani, Bacău și Constanța.

Brandul Hermosa are o acoperire națională fiind prezent în toată țara prin magazinele partenere.
Află magazinele partenere, din orasul tau, de unde poti achiziționa produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu