marți, 10 octombrie 2017

E toamna! Facem curatenie in stil BIO

Toamna este deja consacrata ca fiind anotimpul schimbarilor. La inceput de sezon ploios, fiecare dintre noi schimba garderoba, produsele cosmetice si incepem curatenia de toamna ca, mai apoi, sa decoram casa intr-un stil potrivit sezonului rece.

Cum scapam de pete, grasimea din bucatarie, praf si miros neplacut?
Life Care iti recomanda gama BioHAUS de solutii de curatare si detergenti BIO, cu produse ce contin ingrediente exclusiv naturale, fara niciun fel de chimicale care pun in pericol sanatatea sau mediul inconjurator.

Ai grija de pielea ta chiar si atunci cand speli vasele!
Cu detergentul pentru vase, cu aroma de portocale BioHaus®, mainile tale vor fi protejate. Solutia certificata Ecocert corespunde cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si se impune printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare, datorita ingredientelor active si eficiente de curatare provenite din medii naturale.
Tensidele zaharoase obtinute din materii prime BIO precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos, cresc capacitatea de spalare si eliminare a grasimilor. Sunt biodegradabile, cu o intrebuintare variata, si au proprietati dermatologice exceptionale.
Toamna, sezonul alergiilor – cum scapam de praf?
Pentru ca toamna ploua des, praful de pe strazi intra mult mai usor in casele noastre. Daca si tu ai o familie de alergici, stii deja ca curatarea suprafetelor de praf, acarieni si alti alergeni este esentiala pentru sanatatea ta si a familiei tale.
De cele mai multe ori, chiar stergerea prafului de pe suprafete este, in sine, o activitate ce provoaca stranutul, din cauza mirosului puternic de detergent si a substantelor cu potential alergenic pe care le contin acestea.
Vrei sa faci curat fara „hapciu”? Opteaza pentru Detergentul universal BioHAUS® eficient pentru uz general si usor biodegradabil, este ideal pentru curatarea suprafetelor rezistente la apa, lemn, plastic, ceramica, sticla, linoleu si metal.
A fost testat cu succes de un institut independent de testare pentru oamenii cu pielea sensibila si pentru cei alergici. Nu contine substante de conservare sintetice si nu irita pielea.
Substantele active de curatare sunt produse pe baza grasimilor si uleiurilor vegetale, iar proteinele din grau asigura actiunea ulterioara de gresare, contribuind substantial la proprietatile dermatologice.
Rufe moi si catifelate pentru tine si cel mic
Este timpul sa schimbi body-urile si tricourile cu maneca scurta pe cele cu maneca lunga din bumbac mai grosut. Pregatirea garderobei de toamna este o activitate pe cat de placuta pe atat de obositoare. Absolut toate hainutele celui mic trebuie spalate si impachetate cu grija iar apoi puse in dulap, astfel incat sa le gasesti usor ori de cate ori ai nevoie de ele. Iar asta, stim, se intampla foarte des. Tocmai de aceea, culorile hainelor de copii nu prea se pastreaza in timp, dar nici nu poti sa folosesti balsam de rufe agresiv, cu solventi si parfum puternic. Ce e de facut?

Alege un detergent de rufe BIO, special conceput pentru cei mici. Detergentul lichid cu nuci de sapun, "Mama si copilul" - BioHAUS® este o combinatie de ingrediente special alese pentru a satisface nevoia de grija a pielii copilului tau.
Este un produs special creat, pe baza de nuci de sapun BIO, pentru a fi prietenos cu pielea sensibila a bebelusilor si copiilor.
Mentine tesaturile si indeparteaza chiar si cele mai dificile pete, oferind in acelasi timp un efect de catifelare natural hainelor, fara sa fie nevoie de utilizarea balsamului de rufe.
In schimb, hainele tale pot avea un parfum deosebit care sa nu il deranjeze pe cel mic si, totusi, sa fie apreciat de colegele de birou.
Reimprospateaza-ti garderoba de anul trecut tot cu un detergent BIO, care sa redea materialului prospetimea si culoarea, in timp ce il catifeleaza si il readuce la viata.
Detergentul lichid cu nuci de sapun si lavanda BioHAUS® este un produs pe baza de nuci de sapun BIO, ce spala, curata si parfumeaza natural hainele, avand grija in acelasi timp de pielea sensibila.
Mentine tesaturile si indeparteaza chiar si cele mai dificile pete.
Acesta este indicat pentru toate tipurile de haine colorate (matase, lana, sintetice) spalate atat automat cat si manual. Nu este necesara utilizarea balsamului, hainele fiind parfumate natural de uleiul esential de lavanda.
Gama de produse de curatare si detergenti BIO a fost special conceputa pentru a proteja pielea sensibila si sanatatea, in acelasi timp cu grija fata de natura. Te poti bucura linistita de curatenia de toamna cu produse naturale si 100% sigure.
Despre LifeCare
Life Care® este in prezent cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania, orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane. In plus, numeroase publicatii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street si altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscand astfel eficienta sistemului.
Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie romaneasca din domeniul vanzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 300 produse BIO, naturale si vegane, create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei. Acestea pot fi achizitionate atat de la partenerii Life Care® e, cat si online, direct pe www.life-care.com.

Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vandute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu