joi, 12 octombrie 2017

Descopera top 3 cele mai bune ingrediente pe care trebuie sa le contina cremele antirid


Studiile arata ca cei mai multi factori care cauzeaza imbatranirea prematura a pielii sunt in stransa legatura cu stilul de viata pe care il avem. Printre cauzele majore ale imbatranirii pielii se numara o dieta saraca in substante nutritive, lipsa odihnei, consumul excesiv de alcool, fumatul, stresul de zi cu zi si radiatiile ultraviolete emise de soare. Daca vrei sa incepi din timp sa lupti impotriva semnelor imbatranirii premature a pielii, ai un aliat pe care te poti baza oricand – cremele si produsele anti – imbatranire.

Acestea se aleg in functie de tipul de ten pe care il ai, de nevoile pe care doresti sa ti le satisfaca, dar si de ingredientele pe care aceste cutiute-minune le contin. Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, este aici sa iti prezinte topul ingredientelor benefice pe care trebuie sa le aibe in continut crema antiaging.

1. Retinolul favorizeaza reinnoirea celulara

Cum functioneaza: Acest derivat de vitamina A trateaza liniile fine, ridurile si petele solare. Formele de retinol „sunt printre cele mai bune ingrediente anti-imbatranire pe care le avem. Retinolul accelereaza reproducerea celulara, indeparteaza celulele moarte care cauzeaza oboseala si stimuleaza colagenul si elastina stimuland repararea celulara la nivelul cel mai adanc al pielii. De asemenea, pompeaza circulatia prin cresterea formarii vaselor de sange, astfel incat pielea arata mai sanatoasa”, declara Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Daca esti in cautarea unei creme anti-aging care sa dea rezultate neasteptat de repede, apeleaza la ajutorul cremei anti-imbatranire de noapte, cu Pro - retinol, colagen vegetal, acid hialuronic, extract de ginseng si vitaminele E, F din gama Retinolo BV Plus. Acest produs este o crema bogata de noapte, care profita de perioada de repaus, moment in care pielea devine mai receptiva la tratamente, pentru a integra toate ingredientele care ajuta la combaterea si prevenirea semnelor timpului si ridurilor. Crema asociaza actiunea Pro-retinolului si a vitaminelor E si F cu cele ale extractului de ginseng si uleiului de argan. Contine si colagen vegetal derivat din artar si acid hialuronic cu actiune hidratanta pentru o piele proaspata si odihnita.


2. Ajuta la refacerea tesuturilor deteriorate prin extracte de goji

Fructele goji au efect antioxidant extrem de puternic si contin de cateva sute de ori mai multa vitamina C fata de citrice. Asta inseamna ca reprezinta o solutie excelenta contra imbatranirii premature si a ridurilor profunde. Aceste bogatii ale naturii refac structura de colagen a pielii si fibra musculara, fiind tot mai utilizate in formulele cosmetice. Datorita bogatiei de vitamine, minerale si oligoelemente, acestea hranesc pielea, o hidrateaza si ii confera suplete.

Incearca un tratament antirid, de zi si de noapte cu pro-retinol si extract de goji - Goji Perfect.

„Acest produs, cu o textura catifelata, cu rol specific in lupta impotriva imbatranirii, protejeaza aspectul tanar al pielii, imbunatatind textura pielii si prevenind aparitia semnelor trecerii timpului. Combina 3 dintre cele mai cunoscute tehnologii anti-imbatranire: acidul hialuronic, cu o actiune hidratanta, PRO-retinol, anti-imbatranire, si extractul de goji, fructe renumite pentru longevitate ”, precizeaza Andreea Has.

3. Exfoliaza cu ajutorul acizilor de fructe

„Acizii de fructe (AHA) provin din citrice, afine, struguri si trestia de zahar. Au o actiune exfolianta care elimina celulele moarte de la suprafata epidermei, hidrateaza si netezeste ridurile, redand stralucirea tenului. Cremele antirid pe baza de acizi de fructe sunt recomandate in cazul tenului deshidratat si uscat, precum si dupa o expunere indelungata la soare ”, spune Andreea, make-up artist BottegaVerde.ro

Foloseste o crema de fata pentru zi cu acid glicolic si extract de fructe - Acido Glicolico. Nu este cunoscut de toata lumea faptul ca aspectul celulelor pielii noastre au un ciclu de viata bine definit. Create in cel mai adanc strat al pielii si iesind usor, usor la suprafata, acestea sunt faimoasele "celule moarte", care sunt eliminate in mod natural prin pielea noastra. Odata cu inaintarea in varsta, din cauza unor multipli factori interni si externi, acest ciclu este incetinit, provocand o acumulare de celule moarte la nivelul fetei noastre, aceasta din urma pierzandu-si treptat din luminozitate si splendoare. Pentru a incuraja reinnoirea celulara, Bottega Verde a dezvoltat o intreaga linie de tratamente faciale pe baza de acid glicolic, care, zi dupa zi, reinnoiesc tenul, ajutandu-l sa-si recapete perfectiunea sa naturala.

Procesul de imbatranire a pielii difera de la o persoana la alta si poate fi influentat de multi alti factori, la fel de diferiti ca si noi. Scopul nostru este sa prevenim pe cat putem acest proces de imbatranire, printr-un stil de viata sanatos si cu ajutorul cremelor anti-aging , adaptate nevoilor fiecarei persoane. Bottega Verde te asteapta cu produse pe baza de ingrediente 100% naturale, gata sa-ti rasfete tenul!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu