luni, 16 octombrie 2017

Colectia de toamna a celebrului brand PME LEGEND in primul magazin deschis in Romania

Am participat cu placere la inaugurarea primului magazin PME LEGEND in Romania, un brand dedicat in exclusivitate barbatilor puternici si increzatori, a avut loc vineri, 13 octombrie, in Mall AFI COTROCENI.


PME LEGEND este un brand american de renume, inspirat in urma cu 25 de ani de povestea legendei PME legata de expeditiile legendare ale pilotiilor cargo si avioanelor lor incredibile. Acesti piloti – cowboy-ii cerului – sunt muncitori si cer acelasi lucru de la imbracamintea lor. Trasaturi robuste, functionalitati de lunga durata – acestea sunt elementele esentiale reproduse in standardul de design si calitatea superioara a fiecarei colectii PME LEGEND.


„In onoarea sarbatorii celei de-a 25-a aniversari a PME Legend, prezentam cu mandrie colectia noastra limitata PME-333. Aceasta colectie este o colectie compacta si puternic inspirata de stilurile autentice purtate de pilotii de marfa din Statele Unite ale Americii. Daca ar fi sa va ganditi la un personaj cunoscut pe care sa il asociati cu PME Legend v-as zice sa va ganditi la celebrul Tom Cruise in rolul din TOP GUN. Sigur va aduceti aminte de tinuta sa ca pilot de avioane. Nu este vreo intamplare ca intre timp Tom Cruise chiar a fost imaginea brandului” , explica Gergana Chernookova, Manager Legend.


Colectia cuprinde o varietate de produse, de la jeansi si jachete, la incaltaminte si accesorii, toate create in spiritul ideii de pilotaj american. Fiecare produs se impune prin stil si originalitate. Tonurile inchise care descriu intr-un mod foarte masculin fiecare piesa vestimentara, contureaza imaginea unui barbat impunator si confident, gata sa infrunte orice obstacol.















Nostalgia care sta la baza stilurilor autentice ale creatiilor PME Legend este ceea ce le face si mai atractive. Acestea au fost create si concepute pentru un anumit scop intr-un moment in care conditiile dure nu puteau fi combatute decat prin imbracaminte robusta si functionala. Fiecare element din colectia PME-333 are propria sa poveste, adusa ca un omagiu expeditiilor pilotilor americani.




Culorile folosite in sigla colectiei PME-333 reprezinta o legatura directa cu originea marcii PME-Legend. Logo-ul in sine este o combinatie a celor doua aripi folosite de PME Legend si PME Legend Jeans.




PME Legend American Classic sarbatoreste viata robusta a pilotului de marfa, cu o colectie inspirata de artistii iconici care au ales sa traiasca o parte a vietii lor printre nori. Legendele nu sunt usor de explicat in cuvinte... vino si descopera-le!

Va invit sa cunoasteti produsele brandulului PME Legend din magazinul Legend din AFI COTROCENI, etaj 1.

Distribuie:

14 comentarii:

  1. Nu am auzit de acest brand, insa hainele par faine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faine hainutele lor. Dar pentru femei nu au, nu? Chiar m-ar fi tentat si pe mine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa lansare, imi pare rau ca nu am putut ajunge, am plecat urgent din Bucuresti, soacra mea are niste probleme de sanatate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fain arata magazinul. Hainele sunt pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai ajuns in AFI de ceva timp. Imi voi face drum pe acolo. Multumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru recomandare, din pacate nu ajung pe la Bucuresti :(

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am auzit de ei pana acum! si nici in afi nu am ajuns :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am auzit de acest brand, dar abia astept sa ii spun sotului de unde isi poate lua hainute faini!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fiu sincera, nu am auzit de acest brand, dar imi place sa descopar lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata foarte frumos hainele. Barbatii sunt răsfățați, acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata bine hainele si par a fi chiar calitative. Cand ajung in mall am sa ma opresc sa ma uit si eu putin la produsele lor

    RăspundețiȘtergere