joi, 12 octombrie 2017

Cizme, ghete si botine pentru sezonul de toamna-iarna

Buna dragilor,
Daca tot a venit sezonul de toamna-iarna, va invit pe site-ul La Matar, unde am gasit o intreaga colectie cizme, ghete si botine pentru toate gusturile.
Botinele sunt ideale pentru zilele de instabile de toamna in care nu stii daca sa alegi o pereche de pantofi pentru tinuta ta office sau ar fi timpul deja pentru cizme. Am pentru voi  cateva propuneri de botine pentru acele zile, fie ca alegeti sa le purtati la serviciu sau la o plimbare alaturi de prieteni.
Pentru o tinuta office, am gasit aceste doua modele care se potrivesc perfect cu o rochita de toamna si palton.

   


Botinele de toamna elegante, cu tocul inalt, din materiale moi, sunt un must-have al acestui sezon. Culorile toamnei trebuie sa se regaseasca atat in intreaga vestimentatie dar puteti alege si culori vibrante, care sa va evidentieze.











Daca aveti un program zilnic foarte incarcat, cu ore intregi de mers pe jos, va recomand sa alegeti aceste botine din piele naturala, elegante si comode,










Ghete comode de toamna, moderne, cu toc mic, mediu sau platforma joasa, astfel incat picioarele noastre sa se simta rasfatate.
Pentru adeptele stilului casual, ghetele  reprezinta alegerea ideala, ele pot astfel sa completeze nu doar jeansii, dar si o fusta sau rochie.
Din tendintele actuale nu pot lipsi ghetele clasice, cu toc mic. Daca alegem varianta cu siret sau varianta casual a ciocatelor, ghetele cu toc gros sau platforma, oricare din aceste model indeplinesc asteptarile oricarei femei: sa se simta confortabil si sa fie in tendinte in acelasi timp.

Daca dorim cizme calduroase de iarna, avem multiple variante, o gama larga de modele,  cu toc, cu platforma sau cu talpa sport, stil UGG  sau peste genunchi, in conformitate cu actualele tendinte in moda sau dupa preferintele fiecarei doamne.

Multe din aceste modele sunt acum la pret redus, in plus comenzile la peste 69 de lei au transport gratuit.
Eu azi am trimis prima mea comanda, cu siguranta vor urma multe.
Spor la cumparaturi!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu