marți, 7 iunie 2016

A sosit comanda Dresslink, cu cea mai frumoasa gecuta

Buna dragilor,
Iubim marea, tot anul ne pregatim pentru intalnirea cu ea, cumparam din timp hainute si jucarioare pentru plaja iar acum numaram zilele care au ramas pana la vacanta de Rusalii, atunci cand vom fii acolo langa ea.
Azi va prezentam o salopeta foarte draguta, perfecta pentru plimbarile in parc dar si pentru jocurile la malul marii, in serile calde de vara.





Este dintr-un amestec de bumbac, un material matasos, moale, cu acele floricele dragalase care redau veselia copilariei. Pretul este mic, beneficiaza de o reducere substantiala si poate fii alegerea perfecta pentru garderoba celor mici in timpul orelor de joaca in parcuri.











Am comandat si o rochita foarte frumoasa si lejera, care cu siguranta ar avea mai multe vanzari daca ar fii promovata printr-o poza potrivita. Nu ma asteptam sa fie atat de frumoasa si reactia pozitivia a celor din jur,  a fost o confirmare a faptului ca am facut o alegere foarte buna.
Acele floricele brodate si aplicate in combinatia de culori alb-albastru si dantela fina de la manecute, par sa transforme rochita in tinuta printesei florilor.
Adorabila este si dantela fina de pe marginea rochitei, care reda perfect gingasia copilariei.


A sosit timpul sa va prezint preferata mea: gecuta de jeans cu dantela fina.



O gecuta cu un design deosebit, foarte modern si interesant care transforma orice tinuta, in una spectaculoasa.
Este dintr-un material moale, care se aseaza frumos pe corp iar frumoasa dantela aplicata pe marginea ei creeaza eleganta si finete.
Gulerasul din dantela, se aseaza frumos ca un colier si compleaza armonios aceasta combinatie de materiale. Fetita mea a fost incantata de faptul ca cele doua buzunare din fata au plicate doua fermoare cu care se poate juca.
Am ales marimea 120 si este foarte buna pentru Ania care are 6 anisori. Pentru ca ne place foarte mult, intentionez sa plasez o noua comanda cu o marime mai mare care sa-i vina bine anul viitor, pentru ca stiu ca acum este in perioada promotionala de pret.
Un mare LIKE pentru aceasta gecuta,care ne-a cucerit complet.

Am comandat si o rochita cu dalmatieni, dar din pacate e micuta pentru Ania, dar pentru ca e atat de dragalasa vrea neaparat sa o poarte desi eu insist sa o facem cadou unui ingeras micut.
Inca negociem asa ca v-o prezentam asa cum am primit-o, noua, cu eticheta.
Am verificat marimile disponibile si din pacate nu exista o marime mai mare, e dulcica si materialul pare bun.
Cred ca multe fetite adora acesti catelusi draguti, asa ca vor indragi cu siguranta si rochita cu aceiasi tema.
Inca o mai gasiti la promotie, are o reducere de 81% , asa ca e perfecta pentru micutele domnisoare (marimea de 120 este pentru 4-5 anisori).
Pentru cumparaturi folositi codurile de reduceri:
Dresslink Coupon code: 
DLblog5 == Get $5 off on once purchases of $59​
DLblog10 ==Get $10 off on once purchases of $99

Dragilor, care din produsele comandate va place cel mai mult?
Distribuie:

6 comentarii: