vineri, 17 iunie 2016

Ambasad'Or Events, o aniversare splendida

Buna dragilor,
Va invit sa pasiti cu mine la o petrecere minutata,  Ambasad'Or Events 5th Anniversary !
Au implinit 5 ani de cand organizeaza nunti rafinate, intr-o locatie spendida din Sos Odaii 34-36, Otopeni.
La primirea spectaculoasa de pe covorul rosu, mi-am inchipuit pentru cateva secunde ca ar fii petrecerea nuntii mele, dar m-am dezmeticit brusc pentru Ania topaia fericita, grabita sa descopere piscina unde urma sa aiba loc petrecerea.

 Spatiul amblu ce emana eleganta si rafinament, pare un mic castel in care te poti rataci cu usurinta, asa ca am apreciat informatiile primite la tot pasul,  de domnisoare zambitoare. Este unul din cele mai mari cluburi din tara, avand peste 10000 de metri patrati, un spatiu in care se organizeaza frecvent nunti.

In superbele saloane ale Ambasad'Or Events se organizeaza conferinte de tip business, petreceri corporate, diverse evenimente fericite din viata familiala a persoanele din inalta clasa a societatii. Nimic nu e lasat la voia intamplarii si totul e de bun gust si impresionant. Senzatia de spatiu nesfarsit creaza o atmosfera placuta, o libertate individuala in care m-am simtit perfect. In cele 3 saloane pot gazdui pana la 900 de persoane, ele sunt diferite dar totusi au in comun, bogatia aranjamentelor florale care dau senzatia de prospetime.

Am inaintat  spre piscina, locul de unde se auzea o muzica ambientala foarte placuta. Petrecerea avea ca ora de incepere 19 si a inceput fix la ora programata, intrarea s-a facut pe baza de invitatie, astfel ca erau foarte multe VIP-uri, artisti cunoscuti, oameni de afaceri si persoane din mass-media.
Spectacolul a fost deschis de invitata de onoare, cunoscuta prezentatoare Andreea Marin, alaturi de actionarul majoritar al complexului, Nicusor Stan.

Dupu o scurta prezentare a locatiei a urmat si primul artist, Stefan Stan, care a incalzit atmosfera cu hit-uri celebre interpretate live alaturi de band. Atunci au aparut si preparatele culinare, o multitudine de preparate  chinezesti si italiene foarte gustoase. Evenimentul a fost cu bar deschis, astfel invitatii au savurat vinuri de caliate superioara de la  Crama Regala.

Si a urmat Connect-R, un alt show foarte antrenant, momentul cand s-a dat statul la dans.

La ora 11 a inceput focul de artificii, momentul pentru mine sa parasesc petrecerea pentru ca Ania era foarte obosita. In program mai figurau si alte recitaluri live, Ana Lesko, DJ. Vagabond.
A fost o petrecere foarte reusita, toti invitatii au plecat fericiti dupa o seara minunata, gazdele fiind atente la fiecare detaliu si oferind chiar si un cadou de ramas bun.


La multi ani Ambasad'Or Events!


Distribuie:

Un comentariu: