duminică, 26 iunie 2016

E timpul sa schimb mobilierul de baie

Buna dragilor,
Am facut renovarea apartamentului acum 5 ani, la vremea respectiva am incercat sa transform baia intr-una moderna si frumoasa totusi acum totul pare atat de demodat. Baia moderna a devenit azi una din cele mai importante incaperi ale casei. Este locul preferat pentru relaxare si revigorare, unde apa spala tot stresul acumulat peste zi. Mediul ideal pentru a-ti restabili echilibrul si a-ti canaliza emotiile catre ceea ce conteaza cu adevarat!
Daca nu ma credeti, e timpul sa va prezint actualul trend in Mobilier Baie, de pe un site cu preturi rezonabile si foarte multe modele.
Prima mea propunere face parte din seria sanremo, include lavoare de diferite inaltimi, oglinda cu iluminare halogen, lavoar ceramic si dulap de baza.
SET SERIE SANREMO LUX 130
Produsele sunt confectionate din materiale speciale astfel incat sa fie rezistenta la mediul umed din camera de baie. Acest set reda linii suple, de baza, care merg mana in mana cu activitatea zilnica de ingrijire personala, si care da intregii serii un aer de simplitate si puritate.
De multe ori, baia, reflecta o imbinare de idei, de stiluri, de conceptii, alteori este jucaus, iar alteori dezorganizat, probabil acesta fiind si conceptul dupa care s-au ghidat si designerii seriei Sweet.

Imbratisand un stil modern, acest dulap este de mai multe dimensiuni si sortimente de finisaj, astfel incat va puteti juca cu aceste elemente asa cum doriti, astfel incat sa amenajati un spatiu exact asa cum vi-l puteti imagina, fara a face compromis la calitate si design.
Dragilor, acestea sunt propunerile mele, va invit sa descoperiti si alte colectii care sa modeleze baia intr-un stil asemanator personalitatii dvs.


Distribuie:

3 comentarii:

  1. frumos mobilier,toate sunt frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa am o baie mai mare nu cum sunt cele de la bloc, sa incapa un mobilier ca cele pe care le-am vazut pe site, cel rosu in special

    RăspundețiȘtergere