marți, 31 mai 2016

Hai Romania! Hai baietii!

Buna dragilor!
Am crescut cu echipa nationala de fotbal in suflet, aveam doar cativa anisori si strigam cu mult patos, alaturi de parintii mei: Hai Romania! Hai baietii!
Si ... asa voi striga toata viata, pentru ca este o dragoste eterna, dincolo de orgolii, deziluzii, nelinistii, dorinte neindeplinite. Traiesc cu intensitate maxima acele momente cand tricolorii intra pe teren, iar intreaga partida practic uit de persoana mea si ma transform in fiecare jucator care alearga, paseaza, suteaza, rade sau ofteaza.
Sunt momente magice, cand problemele existentiale dispar in totalitate si acel balon buclucas pare sa concentreze in el, intreaga energie a Universului. 
Inca un pic si emotiile noastre, ale suporterilor romani, vor face ca National Arena sa para in aer, la amicalul cu Georgia din data de 3 iunie. Vom fii acolo cata frunza si iarba,  sa ne bucuram de un meci frumos sa-i incurajam si se le transmitem o doza impresionanta de energie pozitiva care sa le dea puterea de a fii campioni europeni. 

Toti suporterii stiu deja ca, Telekom Romania este, din iunie 2015, sponsor oficial al echipei nationale a Romaniei si doar la Dolce Sport, televizunea de sport a Telekom, se vad toate meciurile UEFA EURO 2016, si nu mai putin de 28 dintre acestea in exclusivitate. Poti citi mai multe pe aceasta pagina.
Hai sa cantam impreuna imnul si sa ne bucuram de clipe magice!
Cine aprinde in galben toate strazile?
Traieste bucuria!
Cine striga acasa OLE-OLE-OLE?
Cand bate Romania!
Eu sunt 12, primul titular
Eu sunt 12, cel mai popular
Asta seara lumea intreaga stie
Toata tara face galerie
Eu sunt 12, eu sunt Romania
Cine crede in tine de la inceput?
Frumosii tai nebuni!
Cine iti arata si-n ultimul minut?
Ca noi suntem romani!
Eu sunt 12, primul titular
Eu sunt 12, cel mai popular
Asta seara lumea intreaga stie
Toata tara face galerie
Eu sunt 12, eu sunt Romania.

Distribuie:

Un comentariu: