miercuri, 18 septembrie 2019

Sensiblu Summer kit pentru o vacanță liniștită!

Alegerea produselor pentru vacanță reprezintă o reală provocare pentru noi toți, în această vară eu am folosit cu plăcere : Sensiblu Summer kit. Conține 4 produse estențiale pentru un concediu liniștit:  spray pentru țânțari Dr. Hart, crema solară L’Erbolario SPF 30, șampon uscat Batiste Original, deodorant rodie Dr Organic.

Eu și soarele nu prea avem cea mai bună relație, așa că am hotărât ca la fiecare întâlnire a noastră SPF-ul să fie și el prezent. În fiecare dimineață de vară am folosit intens crema solară L’Erbolario SPF 30. Este ideală pentru pielea ultrasensibilă și pentru primele expuneri la soarele puternic. Această crema conține morcov, susan și karite, protejează și hidratează intens pielea expusă la soare.

Îmbogățită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, ajuta la prevenirea formării ridurilor, păstrează pielea catifelată și elastică. Am aplicat crema cu 15 minute înainte de expunerea la razele soarelui astfel că am lăsat timp suficient ca aceasta să se absoarbă într-un strat uniform. Pe parcursul zilei am reaplicat crema de 2-3 ori pentru că am petrecut mult timp pe plajă.
Pentru zilele toride de vară am folosit cu plăcere de la Dr. Organic Romania, un deodorant cu miros divin de rodie, doar din ingrediente naturale care asigură protecție antioxidativă întrega zi.
Având până la 75% ingrediente de origine organică, produsul este extrem de blând cu pielea sensibilă a subrațului. Este bogat în vitamine, minerale și nutrienți pentru o piele protejată și sănătoasă. Îmi place că are dimensiuni reduse și îl pot strecura cu ușurință în poșetă. Parfumul este suav cu note fine, discrete pare o adiere blândă a naturii. Asigură protecție împotriva mirosurilor neplăcute pe parcursul zilelor toride de vară.
Vacanța trebuie trăită cu intensitate, fiecare clipă e importantă. Pentru astfel de momente, varianta mini a șamponului uscat Batiste este foarte utilă, încape cu ușurință în bagajul de vacanță iar după aplicare părul este strălucitor și ușor de aranjat.
Șamponul uscat este ușor de folosit, adaptat oricărui tip de păr, reîmprospătează și revitalizează părul între două spălări.
Se știe că vara insectele sunt peste tot, înțepăturile lor pot fi foarte neplăcute mai ales pentru copii. Eu am folosit acest spray pentru a o proteja pe fetița mea în vacanța la mare. Deși acolo nu prea erau insecte totuși nu am riscat, am utilizat acest produs în fiecare seară și astfel am avut o vacanță liniștită.


Distribuie:

8 comentarii:

  1. Am tot vazut produsele in online si mi plac, pe unele le am testat si eu deja.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa fie si anul viitor acest kit, il voi lua pentru vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place foarte mult șamponul uscat de la Batiste.
    Am avut mai multe variante de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc samponul uscat, si original si cu aroma de capsuni. Ma salveaza cand nu pot sa-mi spal parul la fiecare 2 zile :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Samponul uscat il folosesc si eu de ceva vreme de la Batiste si chiar este tare fain!

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar pare un kit perfect pentru vacanta. Ma tenteaza tare deodorantul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este un kit excelent si chiar merita achizitionat pentru ca produsele sunt calitative

    RăspundețiȘtergere