marți, 17 septembrie 2019

Ajută-l pe cel mic să-și mențină concentrarea și pofta de mâncare cu ALINANÎn zilele noastre se întâmplă din ce în ce mai des, ca în rândul copiilor, să se instaleze lipsa concentrării, a apetitului și uneori chiar și a energiei. Tendința ultimilor ani arată că cel mai mare pericol la care sunt supuși copiii este reprezentat de stres, totul pe fondul cerințelor mari de la școală sau pe presiunea resimțită la nivel psihologic.
Pentru a face față acestor provocări, alimentația corespunzătoare, odihna și liniștea sunt esențiale. În plus, Fiterman Pharma vine în ajutorul părinților și a creat două siropuri speciale cu eficacitate terapeutică dovedită clinic, care să-i ajute pe cei mici în depășirea perioadelor dificile.

Alinan – sursă de concentrare este singurul magneziu și B-Complex sub formă de sirop dedicat copiilor isteți. Școala solicită permanent atenția copiilor, însă o cantitate mare de informații și o stimulare intensă poate duce rapid la instalarea oboselii. Siropul poate fi un ajutor de nădejde, mai ales că are un gust plăcut de căpșuni și este foarte repede tolerat de copii.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:
ü  Pentru creșterea capacității de atenție și concentrare
ü  Pentru reducerea agitației, emotivității, hiperactivității
ü  Pentru reducerea oboselii și extenuării
ü  În crizele de spasmofilie
Alinan – Energie și poftă de mâncare este un sirop care îi poate reda copilului zâmbetul pe buze, dat fiind gustul dulce de caise pe care îl are. Conține top 10 vitamine esențiale și stimulează creșterea armonioasă a piticului, putând fi administrat ușor, introdus în ceaiuri, sucuri sau piure de fructe.

Acest sirop se administrează în următoarele cazuri:
ü  Lipsa poftei de mâncare și scădere în greutate
ü  Oboseală excesivă, efort fizic sau intelectual
ü  Refacerea organismului în convalescență

  Toate împreună trebuie presărate cu dragoste şi iubire din partea părinţilor, pentru ca cei mici să aibă     confortul fizic şi emoţional necesar pentru a se concentra și trece cu bine peste dificultăți.
  Mai multe informații despre aceste produse marca Fiterman Pharma găsiți pe site-urile     www.fitermanpharma.ro și www.alinan.ro.
  Vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook:
LaboratoareleFiterman
Copii fericiti, parinti linistiti

Distribuie:

Un comentariu: