duminică, 27 ianuarie 2019

CeraVe pentru o hidratare perfectă!


A venit iarna! În sezonul rece, pielea este agresată de frigul de afara și de caldura uscată din casă, de aceea am primit cu bucurie vestea selecției în campania de testare a produselor CeraVe Romania, organizată in colaborare cu BUZZStore.
Coletul ambalat cu grijă, a venit exact înaintea sărbătorilor de iarnă și a fost cadoul perfect pentru mine.


Pentru ca pielea mea era uscată, am inclus în ritualul meu de îngrijire cremă hidratantă de la Cerave Romania și efectele le-am resimțit rapid, ca o adiere blândă și revigorantă, tonifica și redă strălucire pielii, acum în perioada rece. Sistemul revolutionar, denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingrediente de emoliere și hidratare pe parcursul a 24h, pentru a menține pielea hidratată pe durata întregii zile.
A fost o reală plăcere aplicarea cremei, a fost ca un joc pentru mine și fetița mea, care a fost la fel de încântată de textura plăcută și mai ales de absorbția completă și rapidă a ei. Mi-a plăcut foarte mult și de aceea am luat cu noi acestă cremă în călătoria de la munte și am a fost o decizie înțeleptă pentru că am stat foarte mult afară la săniuș, temperaturile erau foarte scăzute. Am preferat să previn decât să repar așa că întâi am hidratat pielea cu cremă după care am ieșit afară.
Împreuna cu crema am folosit un alt produs Cerave, gelul de spălare hidratant care
- asigură o curățare delicata a pielii, probabil datorită faptului că a fost creat împreună cu o echipa medicală;
- este un gel care nu face spumă, ceea ce înseamnă pastrarea uleiurilor esențiale naturale ale corpului;
- îndepărtează atât impuritățile cât și sebumul de pe față de la prima aplicare;
- hidratează pielea datorită conținutului bogat în acid hialuronic și ceramide esențiale;
- se utilizează cu ușurință datorită flaconului cu dozator care furnizează cantitatea necesara, fară exces, printr-o simplă apăsare.
În coletul am descoperit și două mostre de produse CeraVe, perfecte pentru bagajul de călătorii gel de curățare spumant și lapte de corp hidratant. Am încercat să fac o comparație cu cele folosite anterior și am descoperit că sunt la fel de bune. Deși eu nu folosesc gelul spumant în general, am fost curioasă în privința acestuia de la CeraVe, mai ales că deja cunoșteam eficiența altor produse din aceiași gama și cu siguranță este la fel de bun, nu am sesizat vreo diferență. Laptele hidratant are o textura la fel de lejeră și se intră rapid în piele, fără a lasa urme de grăsime.



Dragilor, sper să aveți o experiență la fel de plăcută cu produsele CeraVe!
Distribuie:

4 comentarii:

  1. pe mine ma tenteaza foarte mult cleanser-ul. L-am vazut prin farmacii si cred ca o sa merg sa mi-l cumpar

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne hidratam bine iarna ca sa avem o piele minunata vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine ma tenteaza produsele Cerave, mai ales dupa ce am testat niste mostre si mi-au placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc și eu aceste produse și sunt tare incantata de ele. Chiar sunt eficiente

    RăspundețiȘtergere