luni, 14 ianuarie 2019

Redă organismului echilibrul ideal cu produsele Drenox


Nicio altă generație nu a mai fost expusă la o asemenea cantitate de chimicale și poluanți precum generația noastră. De la aerul pe care-l respirăm până la alimentele pe care le mâncăm, împreună cu sedentarismul – toți acești factori au un impact negativ asupra corpului.

Peste tot se vorbește despre avantajele detoxifierii. Dar nu toată lumea știe că acesta este un proces individual și deosebit de complex, care are loc la nivel celular. Pentru ca detoxifierea să aibă loc, organismul trebuie ajutat să scape de toxine prin stimularea și susținerea principalelor căi de eliminare. Acest mecanism se numește drenaj. Drenajul constă în eliminarea din organism a rezidurilor fiziologice și a toxinelor rezultate în urma proceselor metabolice de detoxifiere prin următoarele căi: renală, limfatică, cutanată și hepatică.
Dacă acestea sunt blocate sau nu funcționează la potențialul maxim, rezidurile metabolice se acumulează și pot conduce, în timp, la apariția diferitelor patologii, dintre care unele deosebit de grave.
Gama DRENOX a fost special concepută pentru a sprijini principalele funcții ale organismului implicate în procesul de detoxifiere.
Beneficiile curei de drenaj constau în: creșterea nivelului de energie, stimularea organelor de eliminare, scăderea în greutate, îmbunătățirea aspectului pielii, îmbunătățirea sistemului imunitar și a sistemului cognitiv.
Pentru rezultate optime, această cură se face urmând patru pași esențiali, în următoarea ordine:
1 drenaj renal → 2 drenaj limfatic → 3 drenaj cutanat → 4 drenaj hepatic.
Astfel cum este sugerat numeric și pe ambalajele celor 4 produse DRENOX.
Produsele DRENOX conțin combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant.

Despre cele patru elemente ale curei:

  • Drenox no.1 – Uridren, un produs destinat aparatului uro-genital, are ca scop susținerea funcțiilor renale, datorită efectului diuretic oferit de extractele din compoziție. Prin această acțiune se menține sănătatea rinichiului și capacitatea acestuia de eliminare a rezidurilor existente în sânge.
  • Drenox no.2 – Limfodren. Conceput pentru a elimina excesul de fluide și a susține drenajul  limfatic, este util în problemele de circulație, cum ar fi picioare grele și umflate, dar și în tratamentul preventiv și adjuvant al cistitei. 
  • Drenox no.3 – Cutadren este un produs conceput  să ajute la menținerea integrității structurii pielii, asigură sănătatea acesteia și de asemenea ajută la drenarea toxinelor și a produșilor rezultați din metabolism, pielea fiind cel mai mare organ de eliminare.
  • Drenox no.4 – Hepadren ajută la susținerea capacității de detoxifiere a ficatului, la întărirea membranei hepatice și la o digestie optimă.
Pentru detalii despre produse, accesați www.bodybalance.ro/categorie-produs/drenaj-detox/sau pagina de Facebook www.facebook.com/BodyBalanceRomania/


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu