duminică, 18 martie 2018

Hai la o cana cu ceai si miere!


Mierea de albina cunoscuta tuturor de mii de ani, este foarte hranitoare in sensul ca este bogata in carbohidrati dar si saruri minerale, enzime, vitamine, aminoacizi.

Parfumul florilor se impregneaza si in miere si chiar si el are efect terapeutic. Mierea este privita ca un panaceu pentru o pleiada de boli si probeleme precum arsurile pielii, aciditatea gastrica, tromboflebita, rinosinuzita sau chiar durerile de gat. Lista proprietatilor este foarte lunga, odata component nutrititva pentru ca ne hraneste fiecare celula a corpului, dar si proprietati terapeutice, protectie impotriva radicalilor liberi dar si proprietati de tip antibacterian , antiviral si antibacterian.
Eu am renuntat complet la zahar, folosesc mierea de tei pentru a indulci ceaiul de seara al fetitei mele, va marturisesc ca ea adora gustul, iar eu ma bucur ca are si efecte antiseptice care ma vor ajuta sa trec peste neplacutele viroze din aceasta perioada. A devenit un ritual, ca in fiecare seara inainte de somnic sa bem impreuna ceaiul de seara indulcit cu mierea Roua Florilor de la Apidava
Am avut o perioada dificila cu doua viroze rebele care ne-au dat mari batai de cap dar in aceasta perioada am avut un aliat de nadejde in miere. Sunt convinsa de efectele terapeutice antibacteriene dar si vitaminizante ale mierii de tei, datorita ei am reusit sa scapam fara complicatii din aceste viroze. 
Apidava are pe  langa specialitati din miere de care sunt foarte tentata, gen miere poliflora cu polen si laptisor de matca si multe produse fitocosmetice pe care doresc sa le incerc, cum ar fi crema regeneranta de noapte si crema contur ochi. Pentru Ania am gasit bomboane cu miere, care cu siguranta ar fi foarte apreciate de ea si prietenii ei. Pana atunci, ne hranim sanatos cu mierea poliflora si ne bucuram de aroma ei deosebita.
Multa sanatate dragilor!


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu