luni, 5 februarie 2018

Florăriamobilă.ro lansează colecția „Simplicity Flowers”


Într-o societate în care uităm să ne bucurăm de lucrurile simple pe care le întânim la orice pas, în care uităm să zâmbim, în care alergăm să obținem obiecte din ce în ce mai sofisticate și ne bucură situațiile complicate, pe care în cele din urmă le gestionăm cu succes, ar trebui să învățăm să ne oprim din când în când, să respirăm adânc și să ne bucurăm de lucrurile simple.

Altfel spus, să nu uităm să ne oprim și să ne oferim mai mult timp pentru noi și persoanele dragi, mai multă bucurie, mai multe gesturi prin care să spunem „Mulțumesc!” sau „Mi-e dor de tine!”. Această întoarcere către lucrurile simple este, în esență, cea mai minunată formă de a fi sofisticat. Și, dacă te întrebi cum poți face asta, florăria ta online, te așteaptă la un click distanță ca să descoperi colecția „Simplicity Flowers” și să alegi dintr-o varietate de buchete de flori compuse dintr-un singur tip de floare. Mai mult decât atât, pentru a le evidenția frumusețea, delicatețea și gingășia, ele sunt îmbrăcate în hârtie de mătase și ambalaje în culori uni, fie neutre, fie pastelate în funcție de tipul de flori alese pentru buchet.

„Zi de zi, facem zeci de oameni fericiți transmițând mesaje de dragoste și apreciere prin cel mai delicat și sofisticat mesager: un buchet de flori. Suntem bucuroși că putem contribui la aceste gesturi frumoase, dornici să fim mesagerul dragostei, complicele împăcărilor furtunoase sau pur și simplu vestitorul veștilor bune și încercăm să inspirăm prin combinațiile inedite pe care le propunem constant. Ne asigurăm că buchetele ajung într-o condiţie excelentă la destinatar, iar acest standard de calitate ne recomandă. Iubim florile și iubim oamenii care le iubesc, la rândul lor!“ a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

Fie că alegi lalele, trandafiri, frezii sau lisianthus vei transmite fără îndoaială gândurile tale bune și semnele de prețuire pentru persoana căreia îți dorești să le oferi. Însuși gestul de a oferi flori este încărcat de o eleganță simbolică ce asigură reacții pozitive garantat.

Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. Fiecare comanda este reconfirmată prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat. Se poate face și plata cu cardul, iar la cea de-a treia comandă primești automat un cadou surpriză. În plus, în prețul buchetului sau aranjamentului este inclus transportul, o felicitare cadou și serviciul  cu sugestii de mesaje pentru cei ce au nevoie de inspirație pentru a-și exprima sentimentele sau nu au găsit încă cea mai potrivită urare.

Alege să spui că simplitatea este cel mai sofisticat lucru, cu ajutorul http://www.florariamobila.ro/ !

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu