vineri, 22 septembrie 2017

Nou de la Melkior! Pensula retractabila pentru Pudra si Fard de Obraz

Melkior a creat Pensula retractabila pentru pudra si fard de obraz (ref.14136
https://goo.gl/PPF2EX ). 


Permite aplicarea cantitatii necesare de culoare pe pometi si asigura distribuirea uniforma a fardului pe piele. Ideala pentru aplicarea pudrei si a fardului de obraz, pensula este rezistenta, usor de utilizat si usor de curatat.
Aceasta pensula nu trebuie sa lipseasca din kitul tau de make-up. Poate fi strecurata cu usurinta in poseta datorita dimensiunilor reduse.
Cu ajutorul ei aplicati usor fard de obraz pe varful pometilor si estompati catre tample sau urechi. De asemenea, pensula serveste la aplicarea, uniformizarea si indepartarea excesului de pudra (compacta sau pulbere) de pe fata.
Cum se foloseste? Cu ajutorul Pensulei retractabile pentru Pudra si Fard de Obraz aplicati usor fardul de obraz pe varful pometilor si estompati catre tample si urechi.
Cum se curata pensulele?
Este important sa mentineti pensulele curate: fiind un adapost confortabil pentru bacterii, este indicat sa fie curatate o data pe saptamana. Iata cateva sfaturi utile:
·         Nu cufundati pensulele cosmetice in apa, deoarece se poate deteriora liantul care tine impreuna perii pensulei.
·         Tineti pensula cu perii in jos sub jet de apa, curatati-o usor cu sampon delicat si apoi clatiti-o in acelasi mod, sub jet de apa.

·         Lasati pensulele sa se usuce in mod natural, asezandu-le in pozitie orizontala. 

Distribuie:

10 comentarii:

  1. Ne-a rasfatat Melkior cu o multime de noutati in vara asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac aceste pensule retractabile. Am avut si eu una dar am facut-o cadou viitoarei nurori( sper) fiindca am vazut-o ca ii cam alunecau ochii spre ea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faina e pesula asta, merita cumparata. Melkior a lansat tare multe chestii faine vara asta, sper si toamna sa fie la fel de incarcata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faina pensula si sistemul ei, mie parca imi plac cele kabuki... dar nu zic nici acesteia nu pana nu o vad in fata

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inceput sa indragesc din ce in ce mai mult produsele Melkior. imi place aceasta pensula si chiar as avea si eu nevoie de una

    RăspundețiȘtergere
  6. Incepe sa se mareasca lista de cumparaturi de pe site-ul Melkior. De o pensula as avea si eu nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci asa se curata peria pentru pudra. Si atatea avantaje are una retractabila. Nice!

    RăspundețiȘtergere
  8. Practica pensula aceasta retractabila, buna si pentru fard de obraz, dar si pentru pudra. Si-ar face loc cu succes in geanta, trusa oricarei femei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare foarte practica aceasta pensula. Melkior ne aduce de fiecare data numai produse faine si utile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am uscat una in pozitie verticala si rezultatul este previzibil, s-au dezlipit perii. Acum stiu ce si cum, experienta e mama invataturii.

    RăspundețiȘtergere