joi, 14 septembrie 2017

Culori la moda in sezonul ploios


Dupa un anotimp calduros, in care te-ai rasfatat in rochii si bluze vaporoase, in nuante de pastel sau in imprimeuri cat mai vesele, a sosit momentul sa faci trecerea la culorile de toamna! Luminita Staicu, Designer hermosa, brandul romanesc cu traditie de peste 20 de ani, te pune la curent cu ultimele tendinte in materie de culori in sezonul ploios, pentru ca tu sa fii mereu la moda.

Institul Pantone, cel care analizeaza si decide care va fi culoarea fiecarui sezon, a selectat nuantele care sunt in trend toamna aceasta.
 Albastrul-indigo este in topul tendintelor, fiind o nuanta rece, care calmeaza ochii in acelasi timp si se potriveste de minune cu zilele din ce in ce mai reci ale toamnei care bate la usa. Aceasta nuanta reprezinta echilibrul perfect intre albastru marinaresc si vibrantul albastru cobalt. In acelasi timp iti ofera un sentiment de incredere si o anumita doza de mister. Fie ca optezi sa te imbraci monocrom sau sa asortezi albastrul la o culoare mai vesela,prezenta ta cu siguranta nu va trece neobservata, mai ales daca optezi sa te imbraci in jacheta Yava, din brocard si cu o croiala cambrata.

Pentru zilele petrecute la birou, o compinatie de doua piese formata din sacou Xylia si pantalon Fernanda din pique uni este alegerea ideala, iar pentru serile mult mai casual, opteaza pentru fusta Stefania din bielastic imprimat digital exclusiv, dublata cu captuseala.

Griul neutru nu este in topul listei noastre de preferinte,insa este o culoare usor de asortat,care se potriveste atat persoanelor mai tinere, cat si celor mai in varsta. Pentru a pune in evidenta aceasta nuanta, fa combinatii cu alte piese vestimentare de culoare albastra sau rosie.
„Galben-mustar este una dintre culorile care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba toamna aceasta. Este o culoare vibranta,care va aduce o nota de exotism oricarei tinute. Nu trebuie sa fie soare ca sa poti purta culori vesele,ci ele vor fi sursa zambetului tau in zilele ploioase. In plus,poti sparge monocromia cu cateva accesorii negre,cum ar fi o esarfa sau o curea lata”, precizeaza Luminita Staicu.

Bluza 504 este o bluza stylish cu pliuri si o croiala lejera, maneca trei sferturi evazata si se inchide la baza gatului cu snur reglabil. Aceasta piesa este alegerea ideala pentru iubitoarele acestei culori.
„Daca vara ai optat pentru nuantele deschise si vesele de roz, acum trebuie sa-ti indrepti atentia spre cele mai inchise,potrivite anotimpului. Nuantele intense de roz ofera o anumita nota de cochetarie doamnelor si domnisoarelor care le vor purta. Fusta Mara este potrivita in special tinutelor de seara, alaturi de un top elegant dintr-un material fluid” , ne sfatuieste Luminita.

Banalul negru nu va iesi niciodata din tendinte. Fie ca il porti ziua sau seara, nu vei putea da niciodata gres cu faimoasa „little black dress”. Cand vremea incepe sa se raceasca, alegem cu precadere nuantele inchise, poate si pentru ca ofera o senzatie de caldura. Rochia Rhea reprezinta alegerea ideala pentru orice eveniment select, fie ca este nunta, botez sau pur si simplu o iesire romantica de sambata seara.

Daca esti o persoana care adora sa fie mereu in tendinte, alege cu incredere piesele vestimentare create de brandul hermosa, care creeaza si comercializeaza de peste 20 de ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
Distribuie:

10 comentarii:

  1. Astea sunt culorile mele preferate in sezonul rece. Mai port si maro si visiniu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt cosstumasele, si mie imi plac aceste culori, mai ales in sezonul rece!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt exact culorile mele preferate. Am inceput sa caut orice articol vestimentar galben, arata superb in acest sezon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place mustar si albastru indigo. Cu negru nu sunt eu prea prietena.

    RăspundețiȘtergere
  5. albastrul este alegerea mea in ultimul timp... asta ca sa nu aleg vesnicul negru!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase creatiile lor si foarte variate, pe toate stilurile si gusturile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place tare mult acest albastru indigo, e foarte sexy si elegant in acelasi timp. In ultima vreme am inceput sa port si culori mai vii, insa doar in acest sezon calduros :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Culorile alese sunt foarte ok, mai ales ca deja le port. hehe. Oricum eu port ce imi place sau ce consider eu ca ma avantajeaza, nu prea tin cont de trenduri. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmm, eu nu port niciodata culorile ,,la moda,, ci port ce imi place indiferent de anotimp :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Toamna nu ma uit la ce culori port .... chiar daca e toamna incerc sa o inveselesc si cu culori mai deschise ....

    RăspundețiȘtergere