vineri, 17 martie 2017

iWhite 2, kit-ul de albire profesionala pentru un zambet stralucitor

In cadrul campaniei de testare organizate de Buzzstore si Sensiblu Romania, am primit  kit-ul de albire profesionala IWhite 2 Instant, ce cuprinde: pasta de dinti, apa de gura si benzile de albire.

Sunt o consumatoare inraita de cafea, cola si bauturi acidulate si aceasta dieta nepotrivita si-a pus amprenta pe dintii mei, petele de culoare au aparut usor, usor, iar culoarea alba a inceput sa piarda din intensitate.
Pentru mine conteaza asteptul fizic, nu-mi placea culoarea galbuie, asa ca prima masura la care m-am gandit a fost aceea de a apela la un tratament de albire profesionala intr-un cabinet stomatologic. In urma evaluari medicul mi-a recomandat sa nu fac acest tratament pentru ca s-ar accentua sensibilitatea gingivala si dentara.
Am primit cu mare bucurie acest kit de albire profesionala, destinat utilizari acasa si care promitea sa fie 100% sigur. L-am admirat indelung si nu am avut curaj sa-l incerc decat dupa ce prietenele m-au asigurat ca nu are niciun efect advers.
Kit-ului de albire profesionala IWhite 2 Instant contine: pasta de dinti (75ml), apa de gură (500ml), benzile de albire (10 bucati).
Pasta de dinti are un gust placut dulceag de eucalipt, curata in profunzime si am observat cu reala placere cum o parte din petele de pe dinti au disparut inca de la primul periaj. Este recomandata utilizarea ei adultilor si copiilor peste 12 ani.




Apa de gura iWhite e diferita de celelalte, cu un gust usor dulceag, nu contine mentol, nu da senzatia de usturime, cumcurata dar si protejează dantura. Agitati produsul inainte de utilizare pentru a activa ingredientele.  


 Aceasta apa contine PAP, o substanta noua folosita in procesul de albire al dintilor fiind 100% sigura pentru smalt si gingii. Contine de asemenea florura ce fortifica si remineralizeaza dintii. Pentru o eficienta maxima, dupa utilizarea ei se astepta 30 de minute inainte de a bea sau manca ceva. Imi place la aceasta apa culoarea dar si faptul ca curata gentil si parca invaluie intr-un gel protector dintii.

Benzile de albire sunt moi si flexibile, usor de utilizat, gelul din interior are un continut ridicat de Calciu si astfel fortifica dintii. Am utilizat benzile timp de 5 zile consecutiv, asa cum este recomandat de producator si rezultatele s-au vazut la final. Nu am obtinut un alb stralucitor ca al vedetelor de la TV ci un alb natural, o nuanta pe care am avut-o inainte sa apara petele galbene si foarte important am dinti mai sanatosi, mai puternici.

Dragilor, cum vi se pare kit-ul IWhite 2 Instant?
Distribuie:

11 comentarii:

  1. Tu esti superba iar acum ca ai si dintii foarte albi, la soare ma pot uita dar la tine ba. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit si eu kitul, am obtinut vreo 2 grade de albire. Eu sunt multumita, iar apa de gura imi place fix pentru ca nu e mentolata.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca si la salon poti face albire fara efecte adverse, nu-ti sensibilizeaza dintii. de exemplu, eu am facut la nomasvello. toata chestia e sa nu aiba gel bazat pe peroxid

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt produse bune, la mine a albit cu 2 nuante, cred ca depinde de structura dintilor, e bine si asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!Am incercat si eu benzile IWhite2 Instant si am fost multumita de rezultatele obtinute.Dintii mei sunt vizibil mai albi cu cateva nuante,foarte stralucitori si spre surprinderea mea,nu mi-au afectat gingiile sensibile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai fost o norocasa ca ai participat la o astfel de campanie si sa testezi un asemenea produs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am testat si eu produsele iWhitwe2 Instant si sunt foarte multumita de rezultat. Zambetul meu nu a devenit cu 8 nuante mai alb, dar cu siguranta a devenenit macar cu 4 nuante, ceea ce este uimitor, dupa 5 zile de testare. Beneficiul care m-a incantat cel mai mult dupa tesatre este faptul ca dintii mei nu mai sunt atat de de sensibili ca inainte de testarea acestor produse revolutionare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti tare dragalasa si ma bucur ca acest kit fost atat de eficient. Cred ca il voi incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu produsele si sunt foarte multumita de rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca si eu am fost incantata de kit. Il folosisem acum cateva luni, mi-a placut efectul de albire (nu stiu sa apreciez cate nuante, dar 1-2 tot au fost), cu atat mai mult cu cat nu am oprit consumul de bauturi colorate (dependenta, bat-o vina!).
    M-a impresionat placut si apa de gura, chiar ma saturasem de cele puternic mentolate sau cu gust de gaz/ceva chimic. Pasta de dinti e chiar faina, are un gust usor acrisor.

    RăspundețiȘtergere