miercuri, 6 iulie 2016

Dresses for beach

Buna dragelor,
Ne pregatim de concediul de vara, asa ca am verificat rochitele de plaja, vroiam sa fiu in trend si sa aleg cele mai bune preturi. In mall-urile din Bucuresti, e greu sa gasesti ceva de calitate la un pret corect, majoritatea sunt foarte scumpe datorita chiriilor exorbitante pe care sunt nevoiti sa le plateasca proprietarilor.
E unul din site-urile cunoscute de voi pentru ca v-am mai prezentat in trecut si alte produse foarte frumoase la preturi avantajoase.
Pentru vacanta avem nevoie de rochitele cat mai lejere, vaporoase dar totodata elegante si senzuale care sa atraga multe priviri.
Hai sa vedem ce am gasit!

 O infuzie de culori calde perfect imbinate fac din aceasta rochita un simbol al vacantelor fericite alaturi de cei dragi.  Ador acei cuiucurasi care imbraca perfect maneca rochitei si redau o eleganta jucausa.
Marimile disponibile pe site sunt de la XL pana la L, important e faptul ca acum e la reducere de pret.

Una din culorile mele preferate, de o eleganta deosebita, rafinata si foarte senzuala, aceasta rochita e clar una din cele mai frumoase.
Pretul ei este foarte mic pentru ca acum este la reducere de pret.

Pentru vacantele la mare, acesta rochita este perfecta, se asorteaza perfect, este lejera si eleganta. Eu o asociez cu valurile inspumate ale marii si o ma vad cu ea pe plaja fierbinte.
Chiar daca e un pic mai scumpa, eu cred ca merita pentru ca atat designul cat si materialul sunt deosebite.
Cam atat pentru acum!
Dragelor sper ca va plac alegerile mele.
Spor la cumparaturi!

Distribuie:

2 comentarii: