duminică, 3 iulie 2016

Prieteni, va astept la o ceasca de Ice Tea

Buna dragilor,
Daca va ascundeti de razele soarelui si cautati cu disperare o modalitate de relaxare atunci va invit pe terasa, la un Ice Tea racoritor.
Avem multe de povestit, planurile de vacanta, nazbatiile copiilor, postarile de pe facebook ale vecinilor dar cele mai amuzante intamplari, totul pentru o buna dispozitie alaturi de un ceai rece ca gheata lui Elsa din Frozen.
Ceaiul cu care va astept este 100% natural, fara chimicale periculoase, doar din fructe si frunze si arata cam asa:
Am grija de voi, prietenii mei si va servesc cu 5 O'Clock Tea Iasomie si Trandafiri, o infuzie de energie intensa a ceaiului negru si arome gingase de iasomie, trandafiri si flori de floarea soarelui. Daca insa preferati ceaiul verde, cunoscut pentru actiunile lui benefice pentru sanatate atunci va astept cu o ceasca de ceai 5 O'Clock Tea Gunpowder. Aceste sortimente nu contin zahar, asa ca doamnelor, silueta dumneavoastra este protejata si eventual pentru un mic rasfat, eu adaug o lingurita de miere. Intrucat e vacanta, va astept si insotiti de catre cei mici, pentru care am pregatit un Ice Tea la fel de delicios.

5 O'Clock Tea Ceai de fructe cu Banane si Cirese este ceaiul perfect pentru copii, un amestec perfect de stafide, hibiscus, papaya, bucati de banana confiate si cirese. Sunt sigura ca voi primi multe multumiri dupa servirea unei cesti din 5 O'Clock Tea Ceai de fructe cu Mar si Migdale cu urmaroarele ingredientele magice: mar (min. 27%), hibiscus, coaja de macese, coaja de portocala, stafide (min. 9.6%), nuca de cocos, cristale de zahar, arome, scortisoara (min. 1.9%) si migdale (1.9%).

Dragilor, nu uitati invitatia mea!
Distribuie:

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru invitatie draga mea, vin cu drag o o cescuta de ceai si la un "pahar" de vorba, avem atatea de povestit.
    Sunt foarte curioasa in legatura cu acest ceai care promite foarte mult.

    RăspundețiȘtergere