miercuri, 20 aprilie 2016

O tinuta eleganta marca SheIn

Buna dragilor,
Dorinta de a avea cat mai multe rochite acum, vine poate din neplacuta perioada a iernii, cand cautam cu ardoare haniute cat mai groase care sa ma protejeze de frigul de afara.
Daca in trecut, shoppingul la mall era en vogue, acum cumparaturile on line au devenit o moda si eu prefer sa comand din fata calculatorului.
Prefer culorile calde, care emana caldura si eleganta iar pe site-ul SheIn, am gasit o tinuta foarte frumoasa.

















 Pima alegere este  rochita Pink Scallop,care cred eu ca atrage cu siguranta multe priviri admirative.
Rochita uni, foarte simpla, evidentiaza silueta si ofera senzatia de inaltime, iar taietura asigura un plus de eleganta. Recomandata pentru caldurile toride care ne astepta in curand, poate fii un outfitt perfect pentru job dar si la o cafenea alaturi de prietene.
Imi place mult si gentuta din imaginea de prezentare dar eu prefer ceva mai spectaculos, acea care sa fie mai mult un accesoriu de efect, decat un obiect in care sa ne tinem lucrurile necesare la plimbari.
Am ales tot un roz, sa fie in ton cu rochita, Pink Metallic, este  gentuta menita sa adauge un pic de stralucire tinutei.
Nu puteam rata nici aceasta pereche de sandale, Apricot Fringe, care prin tocurile tip Stiletto, asigura inaltime si frumusete desavarsita intregi tinute.
Lantisorul cu frunzulite, scoate in evidenta linia frumoasa a gatului , se aseaza perfect pe materialul rochitei si reda linia eleganta a intregi tinute.
Preturile sunt foarte mici in comparatie cu ceea ce exista in mall-urile din Bucuresti, va invit sa cautati pe acest site produsele preferate si sa faceti cumparaturi.
Iar sunt curioasa, dragilor, va place aceasta tinuta?
Distribuie:

7 comentarii:

  1. Foarte frumoasa selectia si iti vor veni foarte bine iar preturile sunt super ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preturile sunt foarte mici comparativ cu cele din mall-uri. Multumesc pentru aprecieri :)

      Ștergere
  2. wow!!! superba rochita. Eleganta, simpla, deosebita si gentuta este pe masura :)

    RăspundețiȘtergere