miercuri, 23 decembrie 2015

Mos Craciun, din desaga sa rastorni ... multa sanatate

Buna dragilor,
E vremea colindelor, a frumoaselor traditii si obiceiuri de iarna si cu totii, mari si mici, il asteptam pe Mos Craciun.

In fiecare zi a anului, am cate o dorinta, care la momentul respectiv parte foarte importanta, dar cea draga sufletului si secreta, ramane mereu aceeasi: sa creasca sanatoasa fetita mea.
Toamna, odata cu intrarea in colectivitate, debuteaza din pacate primele ei viroze respiratorii si atunci incep sa caut solutii miraculoase care sa o protejeze. Cosmarurile mele si ale fiecarei mamici sunt legate de teama permanenta ca puiutul bolnavior se lupta cu inamici puternici si necunoscuti.
Pe langa rugile divine, am incercat si diverse produse care promiteau sa tina la distanta bacteriile periculoase. Cele mai multe au fost ineficiente, asa ca am renuntat pentru ca riscam sa-i obosesc ficatul prin utilizarea acestor chimicale. Am fost privilegiata sa fiu acceptata in programul de testare al firmei Brander si cu aceasta ocazie mi-am reamintit de puterea miraculoasa a naturii care are grija sa ne daruiasca cele mai eficiente produse pentru cresterea imunitatii. Asa ca in aceasta toamna, atat eu cat si Ania, fetita mea de cinci anisori, am inceput un program de fortificarea imunitatii prin utilizarea diverselor produse apicole: pastura, tonicul apicultorului si miere.
La inceputul lunii decembrie am primit un nou cadou de la Apiland &Brander: Laptisor de matca PUR cu aroma de mango.
Recomandari:
Imunitate scazuta, capacitate de concentrare, invatare, memorare, epuizare fizica si psihica, probleme de memorie si de somn, stres, hipertensiune, colesterol marit, afectiuni endocrine si ale ficatului.
Laptisorul de matca pur are un gust acrisor asa ca acesta formula cu mango este usor dulceaga pentru a fi atractiva in special copiilor sau celor pretentiosi.
Are urmatoarea compozitie:
  • Laptisor de matca pur: 99.967% ; 
  • Aroma de mango 0,03%
  • Aroma de citrice : 0,003% 
Laptisorul de matca PUR este sursa de ACID 10 HDA (acid 10 - hidroxidecanoic - substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral), pentru o mai buna rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Continutul bogat in vitamine, complexul B (B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9, B12-acid folic) sursa naturala principala de vitamina B5 (acidul pantotenic, sau „vitamina antistres”) si ACETILCOLINA – mediator in procesul de transmitere a fluxului nervos.
Mango este un fruct recomandat pentru vitaminele pe care le contine (A, B6, C, E), fiind si o sursa de proteine, carbohidrati, excelent antiinflamator.
Acest produs este frumos ambalat, sticluta de 30 ml are o pompita dozatoare care la o simpla apasare, scoate exact 1 gram, cantitatea necesara unei administrari zilnice. Se administreaza sublingual pana la dizolvarea totala (circa 5 minute), dimineata cu 20-30 de minute inainte de masa, pe o perioada de minim 6 saptamani.
In practica este ceva mai greu, copiii mofturosi, obisnuiti cu gustul dulce, vor accepta mai greu chiar si aceasta formula dulceaga.
Am reusit doar doua zile sa o conving sa respecte recomandarile de consum ale producatorului, dupa care m-am izbit de un refuz de neclintit.




Nici imitatia nu a mai functionat, la insistentele mele am primit replica:"poti sa-l iei tu daca iti place".
Este destul de mica, dar cu o personalitate puternica, asa ca am fost nevoita sa improvizez pentru a fi sigura ca laptisorul va fi consumat cu placere.
Am preparat impreuna cu ea o "reteta magica": o doza de laptisor de matca pur cu aroma de mango, un sfert de lingurita de miere si 3 linguri. Se amesteca bine aceasta compozitie intr-un pahar cu pai (preferabil cel indragit de copil) si garantat va fi servit cu placere.

Pentru ca imaginile valoreaza cat o mie de cuvinte, e cazul sa le vedeti pe acestea.
Oare e bun?


Raspunsul: da, este excelent, mai vreau.
Asa ca am continuat jocul zilnic, cu laptisorul de matca pur cu aroma de mango si am reusit sa tinem departe de noi mult temuta gripa, care de obicei ne ataca in aceasta perioada. 
Eu va invit sa administrati copiilor vostrii acest laptisor de matca, sa mergeti pe preventie si nu pe tratament. 
Pentru comenzi si oferte ale produselor Apiland, accesati acest link: https://apiland.ro/.
Dragilor, va doresc sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!

Distribuie:

8 comentarii:

  1. Mulțumim mult. Eu sunt cu sănătatea la pământ :(
    Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte util articol. Multumim mult, voi incerca si eu sa ii dau lui Gogocel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca ambele variante, cea recomandata de producator si cea improvizata de mine. Sarbatori fericite!

      Ștergere
  3. Multumim pentru informatii. Il voi incerca si eu la papuselele mele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru articol,f interesant..

    RăspundețiȘtergere