sâmbătă, 9 ianuarie 2016

De ce ne sunt necesare gadgeturile Tellur

Buna dragilor,
Cu siguranta le-ati vazut in reclamele TV, pe site-urile comerciale sau in postarile prietenilor de pe facebook si probabil ca v-ati gandit daca aceste gadeget-uri v-ar aduce o reala imbunatatire a vietii cotidiene.
Dar hai sa vi le prezint pe cele 4 primite spre testare in campania organizata de Buzzstore &Tellur si dupa tragem impreuna concluziile!
O sa incep cu primul utilizat si anume Selfie Stick-ul Wireless Bluetooth Tellur TL7-5W.
Pachetul contine selfie stick-ul si un cablu de incarcare.

Montajul se face rapid, elementele metalice sunt sigure si fixe, manerul este acoperit cu un cauciuc care asigura stabilitatea in manevrare, bratul extensibil poate ajunge pana la 100 cm, ceea ce permite o imagina cat mai ampla cu unghiuri cat mai variate.
Inainte de folosire selfie stick-ul se incarca 1 ora cu ajutorul cablului, la un dispozitiv care accepta cablu USB (calculator, laptop, TV, etc).
Este usor de manevrat avand butonul pentru declansarea fotografiei pe maner si buton ON/OFF (led albastru). Se conecteaza cu rapiditate prin Bluetooth la toate tipurile de smartphone, recomandat pentru Android si IOS. Am inceput cu timiditate sa-l utilizam dar dupa cateva poze, ne-am dat seama ca ipostazele sunt foarte interesante si frumoase, asa ca l-am prezentat cu placere si prietenilor prezenti la o petrecere intr-un restaurant. L-am testat pe diferite aparate telefonice si am obtinut cadre pe care niciodata nu le-am fii facut cu aparatul foto clasic.In acea seara, practic a trecut din mana in mana pentru ca toti si-au dorit sa-l testeze. Ania, fetita mea de 5 anisori l-a utilizat cu usurinta si spre fericirea ei si-a facut selfie-uri cu papusile preferate.

Nici bradutul de Craciun din casa noastra nu putea sa lipseasca din albumul familiei, si normal, am apelat din nou la selfie stick-ul Tellur, pentru a surprinde cele mai frumoase imagini.
Si astea sunt doar o parte din imaginile de suflet pe care le-am obtinut cu ajutorul acestui selfie-stick.
In concluzie: usor de manevrat, dimensiuni mici, sigur si la un pret bun.
Urmatorul gadeget testat marca Tellur a fost camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2,5 '.
A fost foarte usor de montat pe bordul masinii, am setat data, ora si rezolutia filmarii pe FHD. Imaginile clare s-au salvat pe un card SD in fisiere de cate 2 minute. Se incarca direct la bricheta masinii dar si prin cablu USB.
 In concluzie este prietenul din umbra, mereu alaturi gata sa fie de ajutor in cazul unor eventuale incidente in trafic, eu am ales sa-l am alaturi mereu.
Cel de-al treilea gadget testat a fost suportul de tableta Tellur, se poate utiliza pentru toate tipurile de tableta dar spre surpriza mea chiar si pentru unele smartphone-uri. L-am montat foarte usor pe tetiera am fixat pozitia si reglat unghiul preferat de fetita mea care urma sa se joace pe tableta. Dupa ce ea a dorit sa se joace cu altceva, am mutat suportul pe parbrizul masinii si l-am folosit pentru un telefon care avea incorporat GPS si asfel am gasit cu usurinta drumul catre destinatia noastra de vacanta.
In concluzie, suportul de tableta Tellur este extrem de util pentru orice autoturism atat pentru utilizarea GPS-ului cat si pentru jocurile celor mici.
Ultimul gadget testat dar care s-a dovedit la fel de util ca celelalte a fost Modulatorul FM auto Tellur T844-C. 

Are un design deosebit avand ecran LCD, functioneaza direct la bricheta, muzica se reda direct prin boxe indiferent de tipul autoturismului  Este foarte util pentru ca reda muzica stocata atat pe card USB cat si de pe stick USB si astfel am scapat de rutina utilizarii posturilor de radio, care redau periodic acelasi melodii, asa zisele hitt-uri. Atat soferul cat si ceilalti pasageri pot modifica volumul si melodiile pentru ca are si telecomanda, important e ca retine ultima melodie redata si chiar si volumul ei.
In concluzie datorita acestui modulator, noi vom asculta muzica noastra preferata comod si placut.
Raspunsul la intrebarea initiala este: Da, toate aceste produse vor aduce o reala imbunatatire a vietii cotiene.
Pentru informatii suplimetare despre toate aceste produse dar si altele la fel de utile, va invit pe pagina de facebook Tellur
Dragilor, care este produsul vostru preferat din cele prezentate de mine?
 




 


Distribuie:

18 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce imi cumpar masina , primul lucru o fi sa achizitionez si sa instalez camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2,5 '.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super mulțumesc pentru informații
    Masina o am acum trebuie sa îmi procur accesoriile Tellur ☺😊

    RăspundețiȘtergere
  4. Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2,5 ' este favorita mea !

    RăspundețiȘtergere
  5. Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2,5 ' este favorita mea !

    RăspundețiȘtergere
  6. Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2,5 ' este favorita mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal, e necesară oricărui autoturism, mai ales in orașele aglomerate unde incidentele neplăcute din trafic sunt mult mai frecvente.

      Ștergere
  7. Accesorii minunate pentru orice autoturism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Șerban pentru tine accesoriile auto iar pentru soție neaparat acest selfie stick Tellur.

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Trebuie sa le incerci si tu Diana, mai ales suportul de tableta pentru cele doua frumoase printese ale tale.

      Ștergere
  9. Categoric ne fac viata mai frumoasa si mai usoara , deci sunt pro gadgeturi

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu miloaga, doar, doar câștigați ceva nemuncit.Promovare gratuită de produse pe spatele fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu miloaga, doar, doar câștigați ceva nemuncit.Promovare gratuită de produse pe spatele fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte utile, sunt indispensabile pentru o vacanta frumoasa si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  13. F utile,de calitate..multumim pentru articol.

    RăspundețiȘtergere