marți, 24 noiembrie 2015

Invitatie: Teatru la Cinema


 Buna dragilor!

Se apropie weekend-ul, e timpul sa uitati de tristete si sa petreceti clipe minunate.

Sunteti asteptati sa participati in numar cat mai mare la spectacole magice, marca Teatru la Cinema.

Oferta este bogata si pentru toate gusturile: pentru cei mici, spectacole de teatru si teatru de improvizatie, special concepute pentru ei, iar adultii au de ales intre spectacole de teatru de comedie, teatru de improvizatie si spectacole de stand-up comedy cu umor de cea mai buna cea calitate.

In aceasta saptamana ne sunt prezentate trei povesti adorabile: Jack si vrejul de fasole (AFI Palace Cotroceni), Peter Pan (Sun Plaza) si Rapunzel printesa furata (Mega Mall).
Rezerva acum la telefon 0310051620 sau online pe www.teatrulacinema.ro. Achizitionarea biletelor se poate face si la casele de bilete din cinema.


Am aflat ca suntem asteptati in Tara de Nicaieri, tara copilariei vesnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee ne vor purta cu veselie si cu cantecele amuzante intr-o lume minunata, in care joaca este la ea acasa. Vom fi impreună cu totii iarasi copii, ne vom bucura si ne vom distra!

Sunt sigura ca doriti sa participati la un spectacol magic, de poveste, asa ca in colaborare cu Teatrul la Cinema, v-am pregatit o surpriza: o invitatie tripla la spectacolul Peter Pan care va avea loc Sambata 28 Noiembrie, ora 11:00 la Cinema City din Sun Plaza!

Peter Pan este un personaj creat de scriitorul si dramaturgul scotian J. M. Barrie in piesa de teatru "Peter Pan sau Baietelul care a refuzat sa creasca" (1904) si romanul "Peter Pan și Wendy" (1911).

El isi petrece copilaria eterna pe mica insula „Tara de Nicaieri” ca lider al gruparii Baietii pierduti, cunoscand personaje fictive ca sirene, pirati si zane. Ocazional se intalneste si cu indieni si copii din afara tinutului „Tara de Nicaieri”. Este un simbol al copilariei eterne, al refuzului de a deveni adult. Vino la Teatru la Cinema sa vizionezi adaptarea interactiva a minunatei povesti, ce are o distributie de exceptie: Claudia Chiras si Oleg Apostol.

Aceasta piesa este recomandata copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani, dar de acest spectacol se vor bucura si adultii.

Pentru a intra in posesia acestei invitatii gratuite, va rog sa-mi lasati un comentariu la aces articol cu numele celui/ celei mici care va dori sa mearga la teatru.

Castigatorul va fii ales prin programul random si va fii afisat joi la ora 20.

Va doresc succes!
Distribuie:

7 comentarii:

  1. Multumim mult pentru concurs,Daca as fi castigatoarea unei invitatii as dori sa o ofer cuiva drag..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am 2 copii o fetiță de 7 anișori Elena și un băiat de 12 ani Ciprian iar acest teatru ar fi un prilej minunat de A scăpa de telefonie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate acum avem in tehnologie un adversar, cu greu reusim sa-i tinem departe de tablete si telefoane.

      Ștergere
  3. As vrea sa merg impreuna cu micuta mea, Anamaria! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. David si Ilinca sunt cei mai incantatori copii, iubesc teatrul, pentru ei ar fi o mare bucurie sa fie la aceasta piesa

    RăspundețiȘtergere
  5. Tanase David si Ilinca sunt cei mai incantatori copii, iubesc teatrul, pentru ei ar fi o mare bucurie sa fie la aceasta piesa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pentru participare, felicitari castigatorului: Razvan Chitu

    RăspundețiȘtergere