marți, 9 iunie 2015

Sa iubim plantele, sa iubim ALCEDO

Dragii mei!

Mi-am amintit de primii ai de facultate cand urmam cursul de Protectia Plantelor cu un profesor care venea de fiecare data zambind in sala, ne prezenta materialul si nu pleca decat dupa ce ne spunea: "Nu uitati sa iubiti plantele pentru ca ele ne daruiesc viata!". Numitorul comun intre ALCEDO si profesorul meu il reprezinta grija pentru recoltele sanatoase. 

ALCEDO se bucura sa fie cel mai mare distribuitor de produse pentru protectia plantelor si de seminte din Romania si unul dintre principalii jucători pe piata de distributie de ingrasaminte. ALCEDO lucreaza pentru o treime din fermierii de pe piata romaneasca, agricultori care isi doresc si fac agricultura de performanta. Daca la inceput ALCEDO distribuia doar produse de protectia plantelor, cu timpul, au fost introduse in portofoliu semintele certificate, ingrasamintele, utilajele si analizele de sol.
Conform calculelor efectuate in timpul cursurilor din facultate, din agricultura se poate obtine profit pentru fermieri.

Agricultura in România are o valoare de 5% din produsul intern brut si angrenează 30% populația activa ocupata. Fermierii nostri au produs anul trecut peste 7 milioane de tone de legume de cea mai buna calitate, insa in casele noastre ele ajung mai mult doar in lunile de vara, in rest cumparam legume din Turcia, Olanda, Grecia sau Polonia, produse care nu se ridca la nivelul asteptarilor noastre.
In ceea ce priveste productia de cereale stam bine: 21 de milioane de tone de grau, porumb si orz, suntem pe locul 5 in Europa, dupa Franta, Germania, Polonia si Marea Britanie.
Productia buna si santoasa este datorata firmei ALCEDO asa cum ne informeaza fermierii si va pot da exemplul familiei mele foloseste aceste pachetele tehnologice.

Imi doresc o tara cu recolate cat mai bogate, care sa asigure un trai cat mai bun atat pentru familia mea cat si pentru ceilalti fermieri si sper ca asta sa se realizeze prin folosirea tuturor resurselor materiale si umane de care dispune ALCEDO.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informatii din domeniul agricol va invit sa apreciati pagina de facebook Alcedo .
Pentru viitorul sanatos al economiei romanesti haideti sa uram un calduros La multi ani ALCEDO!


Distribuie:

3 comentarii:

  1. Intr-adevar, un prieten bun al nostru, al familiei. Multumim pentru articolul util.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol foarte interesant, La multi ani, Alcedo si pe viitor sa aveti la fel de multa grija de agricultura romaneasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. un articol f util,interesant..multumim Ramona!

    RăspundețiȘtergere