miercuri, 18 martie 2015

Un rasfat al naturii, uleiul de cocos Bio, Mayam (Elemental)

Dragilor, a venit curierul cu produse Elemental. Eu stiam ca voi primi spre testare unul singur, uleiul de cocos Bio, Mayam dar surpriza... am gasit si alte cadouri.
Agenda mea de cosmetice, un carnetel cu informatii foarte utile si pe care le voi folosi la notarea tuturor sfaturilor cosmetice.
Am descoperit cu placere un produs inedit: Ulei de brocoli, pe care l-am folosit pentru ingrijirea parului asa ca am descoperit proprietatile lui senzationale: mentine hidratarea, hraneste firul de par fara sa-l incarce, revigoreaza pielea si cel mai important ofera stralucirea parului pe care noi o admiram la vedetele prezente pe ecrane. 
 
 Acest ulei se recomanda parului fragil, despicat, deteriorat, par cret rebel si greu de coafat. Pentru ca este foarte concentrat eu l-am folosit diluat in sampon si parul meu s-a trezit brusc la viata. In ceea ce priveste balsamul... ei bine, l-am ignorat complet.
Folosirea uleiului de brocoli se recomanda si in tratarea tenului uscat, deshidratat, asa ca va recomand sa il testati.
Dar hai sa facem cunostinta cu vedeta acestui cadou primit de la Elemental: Ulei de cocos Bio, virgin
Prima impresie a venit de la Ania, fetita mea de 4 anisori care mi-a spus ca miroase foarte bine asa ca cu greu am tinut-o departe de el pentru ca dorea sa-l "devoreze".
Ador produsele bio si mireasma lui deosebita m-a purtat departe in tarile tropicale tocmai in Filipine, tara lui de provenienta. Are urmatoarele proprietati: hidratant, nutritiv, parfumat, emolient, usor antioxidant si antiinflamator, contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice. Este bine stiu ca se poate folosi atat pentru par (sub forma de balsam nutritiv pentru parul uscat), pentru piele ca ingredient in creme de dus, in scruburi si compozitii de gomaj pentru orice tip de piele, aplicatii locale pentru copii si bebelusi in zonele cu pielea uscata sau descuamata.
Pentru ca e sezonul virozelor si m-am molipsit si eu cu una, buzele mele au avut cel mai mult de suferit din cauza deshidratarii. Pielea uscata s-a crapat si senzatia neplacuta de durere este foarte sacaitoate. Salvarea mea a fost acest spectaculos produs care aplicat intr-o cantitate foarte mica mi-a hidratat perfect pielea si buzele au devenit netede si elastice.




                                             With Love from nature by Elemental
Eu ma declar: Very Happy to meet Elemental!
V-am convins sa folositi aceste produse minunate?
Distribuie:

11 comentarii:

  1. Interesant articol,nu auzisem pana acum de aceste uleiuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Ramona. Chiar nu auzisem de ulei de brocoli. Multumesc pentru aceste informatii. Imi sunt de folos pentru viitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag draga mea, ma bucur ca ai citit articolul si astept impresiile tale dupa utilizarea lor.

      Ștergere
  3. Uleiul de cocos e foarte bun, eu l-am folosit pentru par ca si masca, si am vazut ceva imbunatatiri.Am vazut pe site-ul lor atatea lucruri pentru ten si par si corp, imi fac cu ochiul multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce am testat aceste produse Ella, recunosc ca am citit prezentarea tuturor produselor de le Elemental, sunt fabuloase.

      Ștergere
  4. Si eu folosesc in cantitati industriale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal pentru ca creeaza dependenta sunt minunate aceste produse.

      Ștergere
  5. Nu am folosit niciodata ulei de cocos dar am auzit numai pareri bune despre el.O sa ma uit pe site sa vad ce produse mai au si daca imi convine pretul poate fac si eu comanda ca mi-ar fi de folos acest ulei mai ales pentru ten,il am uscat-sensibil.
    multumim de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un produs execelent ti-l recomand cu incredere Lucica.
      Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
  6. foarte bun articolul, nu stiam de uleiul de broccoli

    RăspundețiȘtergere