marți, 10 martie 2015

Ce si-ar fi dorit Femeia, daca nu sapunul Cheia? Felicitari tematice cu Sapun Cheia!

Sansa mea a fost sa intru intr-un proiect minunat lansat de Sapunul Cheia!


Un gest fara valoare materiala, gestul a a face cadouri unice, cadouri surprinzatoare ca format si idee.    
Proiectul era conceput ca acele idei prin manute de copii sa se transforme in niste felicitari personalizate adresate mamicilor de 8 martie. Ideea unica, era asocierea unui carton in principiu de coloring pages si grafica haioasa cu un sapun tematic, produsul final fiind o felicitare cu sapun extrem de penetranta,extrem de personalizata,extrem de captivanta pentru manutele care ii dadeau viata. Am aflat ca personajele principale care apar pe felicitari sunt inspirate dintr-o poza draga de familie, imaginile stilizate care poarta amprenta celui  care le-a creeat.


Felicitarea unica, aducea pe langa surpriza ideii,  functia de miros, functie pe care pur si simplu nu am mai gasit-o la alte felicitari.


Imi este greu sa va definesc impactul asupra mea. La fel de greu imi este sa vi-l definesc pe cel asupra Aniei care uitindu-se la cartonasul de colorat, gandea ca omul mare la culorile potrivite. Fiindca fetita din imagine isi dorea sa fie imbracata ca ea ,sa aiba culoarea parului ca ea, mamica din imagine isi dorea sa fiu eu imbracata ca acasa. Credeti-ma, fericirea ei pentru ceea ce a rezultat, nu a fost cu nimic mai mica decat fericirea mea cand mi-a daruit-o ! Intr-adevar De ziua mea, "mamico, in dar mi-a adus inima, si crede-ma, mamico, un dar mai frumos nu se putea". Apropo sapunul e o inimioara stilizata si acesta este logoul felicitarii. Stiu ca proiectul a mai fost aplicat la Botosani, Zalau,Tg Jiu si Cluj Napoca, poate ma ajuta si alte mamici povestind experienta lor prin comentarii la acest articol.

















Aceasta a fost experienta mea, dar sa va definesc impactul asupra doamnelor educatoare de la gradinita va rog doar sa va inchipuiti o mamica, poate bunica, de cca 60 de ani, care-si pune ochelarii, ia felicitarea si o indeparteaza usor studiind-o, iar pe chip citindui-se profunda impresionare.

Desigur ca Ania a devenit mica vedeta a gradinitei pentru sansa care a dat-o grupei sale. Mi-as fi dorit sa vad si mamicile care au primit felicitarile construite de manutele ingerasilor lor.




  Sincer, proiectul m-a izbit! Original, eu nu am mai gasit atasarea subiectului sapun natural cu cartonas de colorat in formatul final de felicitare, simbolistica profunda inglobata in idee mi-a placut la nebunie, iar gestul de a fi partasa la un cadou pe care pur si simplu nu il poti evalua material, este ceva sublim.
Imi place Cheia! Si Cheia, eu mai vreau asemenea experiente!Nu uita!

Voi v-ati fii dorit o astfel de experienta?


Distribuie:

24 de comentarii:

  1. Sapunul Cheia​ un cadou perfect pentru noi femeile este un cadou simbolic dar de calitate multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. este un cadou frumos,oricine ar fi multumit,superb articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, ai dreptate a fost un cadou minunat din suflet pentru suflet.

      Ștergere
  3. sincer si mie mi-ar fi placut o asa colaborare, este foarte interesant proiectul acesta cu sapun cheia in scoli la clasele mici, copii sunt incantati si fascinati sa faca felicitari mamelor, iar daca le mai ofera si un cadou ca acest sapun cu diferite forme, pentru ei este ceva minunat...ca si pentru parinti, de altfel...Felicitari Aniei , dar si tie, mamica de fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai parte si tu de o asemenea experienta speciala, fetita ta superba sa-ti daruiasca "inima" sapunul Cheia.
      Va imbratisez cu drag.

      Ștergere
  4. Sapunul Cheia ,a lansat un proiect de suflet pentru cei mici si mari.Era o vreme, acum mai bine de un secol, cand Cheia era o marca de lux.O companie din Baia Mare l-a relansat .Un brand romanesc de calitate ,cu care ne mandrim.In plus, proiectele derulate precum aceasta initiativa,arata ca oameni de suflet din cadrul companiei,ne creaza emotii colorate,olfactive si vizuale.Si bio, si vintage !
    Felicitari,articolul de mai sus,descrie perfect ,bucuria autentica ,resimtita de noi toti,cand vine vorba de creatie+ Sapun Cheia.

    RăspundețiȘtergere
  5. F frumos articolul,multumim Ramona pentru ceea ce faci si Sapunul Cheia pentru produsele minunate .

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sapun Cheia , lacatul e la mine dar nu merge fara ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Alex a fost vedeta clasei pregatitoare. Am primit de la Sapunul Cheia 30 de martisoare minunate ... de sapun. Copii au fost incantati la maxim. Si la ranul lor au oferit mamicilor cel mai de pret dar. Micuta plansa colorata si semnata de manutele lor.
    Eu iti multumesc, pentru ca datorita paginii tale "La taifas cu prietenii" mi-ai oferit ocazia de a cunoaste acest minuat brand. Un sapun natural ... o amintire parfumata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia iti multumesc pentru aceste superbe randuri care mi-au produs multa fericire.

      Ștergere
  8. impresionant si deosebit. Felicitari celor de la Cheia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Valentina, sper ca acesta felicitare unica sa ajunga si la tine.

      Ștergere
  9. Intr-o zi cand nu imi vedeam capul de treaba,am primit un telefon surpriza si anume de la Sapunul Cheia.Tudor avea sa primeasca felicitari cu sapuneul Cheia pentru a-si surprinde colegii de scoala pentru ziua mamei.Cand a venit cuierul a stau doar cu nasul in cutiuta cu felicitari,chiar a dormit cu una in acea seara :) Mi-a spus ca miroase prea frumos si vrea sa doarma cu nasucul in ea :) Le-am trimis la scoala..din pacate nu am reusit sa ajung cand copiii le-au desenat pentru ca nu am putul lipsi de la serviciu.Doamna invatatoare mi-a spus ca au avut un impact pozitiv,copiii au fost placut surprinsi de model,de sapunel..o intrebau daca pot pastra si sapunul dupa ce le coloreaza.Doamna le-a explicat ca sapunelul e pentru spalatul manutelor,dar ei au spus ca nu strica floricica mamei....ca este prea frumoasa felicitarea ca sa o strice :) De la ora de desen,pana la sfarsitul orelor au stat cu nasucul in felicitare :) Mamicile au fost placut surprinse,a fost un cadou altfel,un cadou inedit,parfumat..Multumim sapunului Cheia pentru ca ne-a dat ocazia sa facem copiii si mamicile fericite <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un copil minunat, o mamica speciala, o felicitare unica si un gest memorabil.

      Ștergere
  10. frumos as dorii si eu un asemenea cadou, bun articol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lacramioara stiu ca asemenea cadouri sunt rare tocmai pentru ca sunt speciale, eu iti doresc sa primesti si tu raza ta de fericire.
      Multumesc mult pentru aprecieri.

      Ștergere
  11. Am amintiri de pe vremea cand eram micuta cu Sapunul Cheia, imi amintesc cum era ajutorul de nadejde al mamei la spalatul hainelor, era cel mai bun si a ramas la fel!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitarile sapunul Cheia sunt cu totul deosebite la fel ca celelalte produse de aceasta marca. In articol eu mi-am dorit sa simtiti emotia produsa de o asemnea felicitare cu totul speciala.

      Ștergere
  12. Ce idee ingenioasă, originală: mărţişoare cu... săpun (simbolic şi atât de ..altfel). Pe lângă faptul că mă gândesc că miros foarte bine, cu siguranţă că şi impresionează să vezi, darămite să şi primeşti, o asemenea atenţie. Tocmai pentru că este ceva inedit, care nu te are cum să te lase indiferentă. Chiar îmi place ideea La Cheia şi vorba ta, Ramona, mai aşteptăm astfel de surprize.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta vor mai fii asemenea surprize si sper sa fii si tu norocoasa Camelia.

      Ștergere