duminică, 26 octombrie 2014

Prin 10 intrebari incerc sa te cunosc mai bine (Lucian)

 1. - Buna Serban ma bucur ca ai acceptat invitatia mea de a-mi acorda sansa de a te cunoaste, pentru inceput pentru cei care nu te cunosc te rog o mica prezentare. 
   -Sunt o persoana vesela si sociabila, comunicativa , la tot pasul in cautare de provocari noi, un mare iubitor de tot ce inseamna familie, religie, natura. Sunt ambitios, nu ma supar des, tolerez usor multe, dar atunci cand trebuie, vine si furtuna… 
  
2.- Care este cel mai pretios moment al vietii tale si care a fost cel mai trist?
- Cel mai pretios moment al vietii mele? Desigur , atunci cand mi-am intalnit perechea iubita. Cel mai trist?Atunci cand mi-a muri strabunicul. M-a invatat foarte multe despre viata si natura. A fost o viata granicer, padurar, factor postal. Pasiunea mea pentru ciuperci, pomi, fructe de padure, peisaje – de la el se mostenesc. 

3. - Spune-ne, te rog, cum iti petreci timpul liber si cum decurge o zi normala din viata ta?  
 -Timpul liber este dedicat familiei, drumetiilor montane , plimbaricilor dupa ciuperci, intalnirilor cu prietenii din oras sau de facultate, diverse activitati gospodaresti la parinti. In fiecare luna gasesc 4-5 zile pentru mers la padure sau munte. 

4.- Cand ai inceput sa iei contact cu lumea virtuala? Care au fost impresiile tale la inceput?
- Din anul 2001, pe diverse chat-uri si alte instrumente de comunicare online, jocuri. La inceput a fost mai greu, aveam doar 3-4 colegi de birou care mai intrau si ei, in rest gaseam numai americani, europeni , asiatici etc. Impresia a fost buna, chiar daca au fost aceste impedimente de inceput. Am invatat multe lucruri utile atat profesional cat si de viata. 

 5. - Care este blogul tau preferat si de ce?
 - Un blog potrivit pasiunii mele pentru ciuperci: http://ciupercarul.blogspot.ro/  

 6.- Iti mai amintesti care a fost primul concurs la care ai participat si care a fost primul premiu primit?
 - Primul concurs a fost unul de pe pagina Heineken in care am castigat un bax de bere.

 7. - Cat timp aloci pe zi cocursurilor si care este cel mai valoros premiu castigat pana acum?
  -In medie 1- 3 ore pe zi , restul de conexiune e doar un calculator sau telefon lasat deschis.Cel mai valoros ? Pentru mine toate sunt valoroase.O parte din ele le-am dat la nepoti sau vecini., fara a cere ceva in schimb.Am vazut ca au nevoie de asa ceva si le-am facut cadou. Niciodata nu m-am gandit la valorificarea acestora si nici nu am de gand.

8. - Cat de mult te  ajuta concursurile si premiile castigate si ce cred prietenii si familia despre ele?
- Pot spune ca ma ajuta numai spiritual (din punct de vedere competitional), material am de toate. Familia si prietenii buni se bucura ca si mine de fiecare data cand mai castig ceva. Cei ce isi rod unghiile de invidie sau se fac ca se bucura alaturi de mine, pot s-o faca in continuare. Daca vor sa castige si ei - trebuie mai intai sa participe, dar sa nu uite ca un concurs este concurs si ca trebuie respectate anumite reguli , regulamente etc. 

 9.- Daca ar fi sa mai castige vreodata doar un singur premiu la un singur concurs, ce ti-ai dori? 
- Un concediu in Peru sau la Polul Nord 

10. Ai avut ceva de invatat din aceasta comunitate a celor care participa la concursuri si ce doresti sa le transmiti celorlalti?
- Sigur vei gasi prieteni adevarati si in lumea virtuala!Trebuie doar sa-i gasesti si sa stii sa-i pastrezi !
Serban Lucian
Distribuie:

3 comentarii: