vineri, 1 martie 2019

Viața este facută din clipe dulci, bucură-te de ele!

Undeva, departe, pe o insula din Japonia, Okinawa, locuiește cea mai mare comunitate de centenari din lume. Secretul longevității lor este ikigai, adică motivul pentru care se trezesc de dimineață.
Pare greu de imaginat că poți să sari de bucurie când sună ceasul la 7 dimneața, dar se pare că filozofia de viața a acestor niponi este cât se poate de simplă și eficientă.

În limba japoneză, iki înseamnă viață și gai înseamnă scop, valoare, îndeplinirea tuturor dorințelor.
După un studiu atent efectuat, specialiștii care au studiat comunitatea nemuritorilor, au ajuns la concluzia că modul lor de viață nu sunt greu de pus în practică.
Sfaturile lor pentru o viață îndelungată și fericită sunt urmatoarele

  • trăiește în prezent și bucură-te de fiecare clipă
  • reconectează-te cu natura
  • ramâi activ prin activităti zilnice sportive, dar și intelectuale
  • mănâncă până când simți ca ești 80% satulă
  • mulțumește pentru orice îți face viața mai frumoasă

Acum e rândul meu să vă mulțumesc pentru că citiți aceste rânduri, celor de la Sucurile Dellos cu Aloe Vera care mi-au lansat această provocare, aceea de a face parte din campania #goodvibes. 
Am acceptat cu bucurie acest challenge de a transmite starea de bine mai departe către voi, cititorii acestui blog și sper să simțiți că e viața e facută din clipe dulci.
Și pentru ca fericirea vine din lucruri mici, aceste produse din imagine sunt un motiv direct al zâmbetului larg de la prima oră a dimineții.
Dar hai să vă povestesc câte ceva despre aceste sucuri:
  • Sucurile Dellos cu aloe vera se găsesc într-o gamă variată, de la clasic sau cu fructe de sezon precum struguri, portocale roșii sau rodie, până la fructe exotice precum mango sau ananas. Și da, merg luate oriunde cu tine – 0.24 l, de băgat în buzunar, sau 0.5 l, de pus în geantă. Dacă nu ești singur în peisaj, sucurile Dellos se găsesc și la 1.5 l!
  • Sucurile Dellos cu Aloe Vera sunt încadrate în clasa alimentelor benefice pentru sănătate, primind diploma și certificarea de băutură sănătoasă în cadrul conferinței „Gala pentru excelență în sănătate”, consacrată vieții sănătoase, la care a participat și nutriționistul Dr. Oz.
  • Sucurile Dellos conțin 33% pulpă naturală de aloe vera, iar 100 ml de suc asigură 19% din porția zilnică de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, pentru a lupta cu afecțiunile asociate cu această perioadă a anului, precum gripa sau viroza respiratorie.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu