miercuri, 13 martie 2019

Am testat gama AVON Advance Techniques Reconstruction

Bună dragilor,
În cadrul campaniei BuzzAvon, eu am testat gama Avon Techniques Reconstruction și am fost plăcut surprinsă de rezultatele obținute un păr ușor de coafat, strălucitor și mai puternic.

Produsele din această gamă sunt următoarele
► Șamponul Advance Techniques Reconstruction
► Balsamul Advance Techniques Reconstruction 
► Uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos.

Formula îmbogățită cu complex de Keratina  și Panthenol a șamponului fac minuni pentru părul deteriorat. Consistența șamponului este medie, face multa spumă și nu este necesară folosirea unei cantități mari pentru o bună acoperire; are un miros intens și plăcut.
Balsamul are o consistență normală și un miros un pic mai intens  decât al șamponului. L-am aplicat de-a lungul firelor de păr și l-am lăsat să acționeze vreo 2-3 minute. După această perioadă am simțit firele moi și au fost ușor de plimbat degetele prin ele. 
Serul de păr hidratant cu argan și cocos hrănește în profunzime, conferă strălucire intensă. Eu l-am aplicat doar pe lungimea firelor de păr și nu la rădăcină, efectul a fost cel scontat, o podoabă capilară admirată de prieteni. 
După uscare, parul meu avea reflexe intense, l-am simțit hidratat și timp de 2 zile s-a menținut la fel. Această gama este ideală pentru părul tern, vopsit, fără volum după prima utilizare efectul benefic este foarte vizibil.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu