joi, 7 martie 2019

3 tendințe în modă pe care să le încerci primăvara aceasta


Tendințele vin și pleacă odată cu anotimpurile. Acum, că primăvara și-a făcut apariția, iar vremea s-a încălzit, a sosit momentul să ne facem curățenie în dulap și să ne adaptăm stilul vestimentar la noile trenduri. Cu toate acestea, nu înseamnă că aruncăm tot ce avem, ca mai apoi să cumpărăm zeci de produse. Nu, tot ce avem de făcut este să ne completăm garderoba cu item-uri cheie din acest sezon.
Luminița Staicu, designer Hermosa, îți spune ce ar trebui să incluzi primăvara aceasta în ținutele tale pentru a avea un look chic și fresh în ton cu vremea de afară.

1.      Animal print

Dacă în sezoanele trecute, printurile de leopard făceau furori, de data aceasta, centrul atenției se mută pe „snake print”. Pe cât de jucăuș, pe atât de atrăgător, acest print va fi, cu siguranță, prezent primăvara aceasta în garderoba multor femei. Reprodus în aproape toate modurile posibile, designul complicat a fost adăugat pe multe cizme, fuste, bluze și rochii în ultima perioadă. Rochia Camelia poate fi considerată, cu ușurință, o piesă vestimentară de efect, care va întoarce toate privirile.
2.      Imprimeurile colorate
Un alt trend răspândit primăvara aceasta, este reprezentat de imprimeurile colorate care să adauge un plus de prospețime ținutei. Alege-l pe cel care te reprezintă mai bine și combină-l cu alte piese simple care să nu încarce prea tare look-ul. Chiar dacă ești la birou, acest imprimeu se poate găsi și pe cămașă. Hermosa îți propune Cămașa Beatrice, o cămașă elegantă, dar totodată glamour, ce îmbină foarte frumos seriozitatea albului cu imprimeul nonconformist în nuanțe de blue și auriu. Cu un astfel de item, banala ținută de birou se va transforma într-una trendy și plină de farmec.

3.      Accesoriile cu personalitate
Primăvara aceasta se poartă culorile puternice, care dezvăluie o personalitate puternică, dar feminină. Pentru a obține un astfel de look, te poți orienta către o poșetă deosebită. Compensează această explozie de culoare cu o ținută monocromă, de preferat deschisă la culoare și poart-o cu multă încredere. Poșeta 908 în culoarea portocalie te va ajuta să ieși din tipar, accentuându-ți latura îndrăzneață a personalității tale.

Așadar, tendințele din noul sezon pot fi foarte ușor adaptate stilului tău. Lasă-te inspirată și bucură-te de o primăvară plină de culori și energii pozitive.
Hermosa creează și comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focșani, Bacău și Constanța.
Brandul Hermosa are o acoperire natională fiind prezent în toată țara prin magazinele partenere.
Află magazinele partenere, din orașul tău, de unde poți achiziționa produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu