vineri, 7 decembrie 2018

#ExperienceBucharest “Povești de succes ale marketingului de turism în Romania”

O nouă provocare din partea organizatorilor #ExperienceBucharest “Povești de succes ale marketingului de turism în Romania”, eveniment ce și-a propus să evidențieze proiecte de succes, a avut loc în data de 5 noiembrie, la Hotel Radisson Blu București.
Inițiatorului acestor evenimente deosebite este Tudor Maxim, un om deosebit care își dedică timpul și resursele financiare pentru dezvoltarea durabilă a turismului în România. Sunt sigură ca nu-i este deloc ușor să convingă atât sponsorii cât și influencerii din întreaga lume, că România este frumoasă și merită să fie cunoscută și apreciată. El a fost cele care a mediat această conferință, în stilul propriu carismatic și cu o doză puternică de entuziasm.
Primul panel a avut în prim plan personalități cunoscute în media, care s-au implicat direct în campanii de promovarea turismului și de la care am reținut ideile esențiale.



  • Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR)




  • Alex Filip, fondator Bucharest City App
  • Mihai Jurcă, Președintele Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea






  • Flavia Voinea, Director România

  • În cea de-a doua parte a conferinței am asistat la prezentările celor care au realizat campanii de succes în domeniul turismului:
    • Cezar Dumitru, Autor al blogului românesc de succes, ImperatorTravel.ro
    • Stephen Chrisanthus, Manager al destinației turistice Florida, USA
    • Reprezentați ai Autoritătilor de Promovare Turistică din Thailanda, Grecia, Dubai în România
    Am urmărit cu atenție prezentările dar și întrebările bloggerilor invitați, am observat că există o motivație comună, aceea de a promova țara noastră prin turism. Mi-aș fi dorit să participe și reprezentanți ai Ministerului de turism, care să primească un feed-back direct de la participanți.
    Sunt foarte multe lucruri de schimbat, de îmbunătățit, avem specialiști, dar din păcate nu există o coordonare și o implementare a proiectelor din turism la nivel național.
    Eu pot doar să sper că și la ediția următoare a conferinței Experience Bucharest, vor fi prezenți oameni cu proiecte de succes, care să atragă cât mai mulți turiști în țara noastră.
    Distribuie:

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu