miercuri, 5 decembrie 2018

Bien Plus te scapă de nervi şi dureri menstruale



Nu ne place să recunoaştem asta, dar majoritatea dintre noi se simt mai stresate înainte şi în timpul zilelor...cu probleme. Peste 50% dintre femei suferă de dureri menstruale, iar iritabilitatea reprezintă unul dintre simptomele sindromului premenstrul (SPM).  În plus, la acest aspect se adaugă simptome fizice, precum durerile de ovare, o altă sursă de iritabilitate.

Pentru a te ajuta să treci mai uşor peste aceste zile dureroase şi pentru a-ţi putea desfăşura activitatea ca în oricare altă zi din lună, Fiterman Pharma lansează plasturii BienPlus Dureri Menstruale.
Plasturele are efect de încălzire și se aplică direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior, acționând încă din primele 15 minute şi având un efect de până la 8 ore.
Poţi spune adio sticluţelor cu apă caldă pe care obişnuiai să le ţii pe burtică. Plasturii BienPlus pentru dureri menstruale sunt ușor de aplicat și confortabil de purtat, oferind libertate de mișcare. Acum poţi dormi liniştită #FărăDurere, când crampele menstuale îşi fac apariţia în timpul nopţii.
Iar pentru stresul şi agitaţia dinainte de menstruaţie există Bien Plus Calm şi Relaxare. 

Pentru că reduce tensiunea nervoasă, relaxează și calmează, produsul este recomandat persoanelor care se confruntă cu stări de nelinişte, anxietate și iritabilitate, persoanelor care au probleme cu somnul (oboseala provocând stări de iritabilitate), femeilor care se simt afectate de sindromul premenstrual prin stări de agitaţie.
Capsulele Bien Plus Calm şi Relaxare conţin extracte standardizate de sunătoare, passiflora, melisă și valeriană. Cu ingrediente active 100% naturale, nu produc dependenţă și nu cresc pofta de mancare.
#FărăDurereȘiNerviÎnZileleCuProbleme
Pentru a afla mai multe informaţii despre produsele din gama BienPlus, accesaţi www.biendormir.ro/bienplus sau pagina de Facebook www.facebook.com/BienPlus-Biendormir-1627593070657373/. 
Produsele BienPlus se găsesc în farmacii.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu