duminică, 4 noiembrie 2018

Spumă de fructe, miere cu laptișor de matcă pentru copii sănătoși

În alimentația copiilor nu trebuie să lipsească porția zilnică de fructe care reprezintă surse de vitamine, dar știu ca uneori cei mofturoși refuză consumul lor, de aceea eu vă propun o rețeta delicioasă care are un succes garantat datorită unui ingredient sănatos si gustos: mierea cu laptișor de matcă.

Se spală bine un măr mare sau două mici, se pun în tocator și se mixează bine pâna când se transformă într-o spumă catifelată. Pentru a pastra aroma nealterată se folosește o linguriță din lemn, se ia o cantitate mică de miere, care se adaugă la compoziția spumosă de fructe.
Această linguriță cu miere reprezintă cheia succesului, gustul dulce fin și delicios, transformă fructele într-o gustare pe care cei mici o vor adora.



Această combinație de fructe și miere cu lăptișor de matcă, asigură necesarul de vitamine și de minerale, pentru o creștere armonioasă a celor mici.
Fructele sunt bogate în vitamine în special C, E, K, B, A) și de minerale.
Mierea conține un mare numar de antioxidanti, de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime si coenzime si toata paleta de aminoacizi esentiali.
Laptisorul de matcă ajuta la intarirea sistemul imunitar, la eliminarea radicalilor liberi, ne ajuta in lupta cu răcelile, gripele si infecțiile. El ne asigura un plus de energie, fiind excelent in caz de epuizare fizica, psihica sau de stres, creste buna dispozitie și îmbunătațește somnul.
Combinatia de miere cu 2% concentrație lăptișor de matcă propusă de Apidava este ideală pentru stimularea imunitatii, reprezentand o adevarata cura de energie si vitalitate. Are un gust delicios și asigură și conservarea perfectă a lăptișorului de matcă crud, tocmai datorită proprietăților speciale de conservare pe care le are mierea naturala.
Multă sănătate puiuților!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu