vineri, 9 noiembrie 2018

Ce este V.I.Poo?

Sigur mulți dintre voi aveți în minte această întrebare:  Ce este V.I.Poo?
Recunosc că eu nu știam și inițial am cautat informații despre acest produs dar în final  ajuns chiar să-l folosesc datorită campaniei de testare organizate de Buzzstore și AirWick Romania.

V.I.Poo este un odorizant de toaletă, sub formă de spray, disponibil în trei variante,comercializat în țara noastră de AirWick Romania.
Cele trei variante sunt 
  1. Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Fresh, 55 ml
  2. Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Lavanda, 55 ml
  3. Odorizant Toaleta Air Wick VIPoo Lamaie, 55 ml
Primul testat a fost odorizantul de toaleta Air Wick VIPoo Fresh, l-am ales pentru că privind culoarea lui, mi-a amintit de valurile albastre al mării și vroiam să-mi amintesc de vacanță. Doar 4 pulverizări în apa de toaletă și instant o aromă plăcută s-a răspândit în baia noastră. Datorită uleiurilor esențiale s-a format o peliculă deasupra apei care a reținut mirosul neplăcut . Este diferit fată de celelalte odorizante prin faptul este ușor de utilizat și sigur, se pulverizează în vasul de toaletă fără a atinge  vasul de toaletă. Este mic și se poate ascunde ușor în podul palmei dacă dorim sa-l utilizăm la serviciu sau atunci când mergem în vizită la prieteni. 
Mi se pare o soluție foarte ingenioasă de evita situațiile neplăcute atunci când utilizez toaleta din spațiile publice, recunosc că uneori plecam de la petreceri mai devreme pentru a merge la toaleta de acasă. Acum strecor un deodorant V.I.Poo în geantă și pot utiliza fără jenă orice toaletă.
Deodorantul Lemon este preferat de persoanele care prefera mirosul de citrice, la mine în familie soțul l-a utilizat cel mai des, eu l-am preferat pe cel cu lavandă.
Am citit că o sticla de V.I.Poo oferă pâna la 300 pulverizări pentru 100 de utilizări, eu îl folosesc de ceva timp și e aproape consumat dar nu am contorizat cât de des a fost folosit.
În concluzie, vă recomand să testați aceste produse, care vă pot fi de un real ajutor atunci când utilizați toaletele publice, de la prieteni, serviciu.
Dragilor, voi ați folosit  V.I.Poo?
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Cu ajutorul lor, poti avea o ambianta placuta in baie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu l-am incercat dar promit ca o fac in viitorul apropiat ! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant produsul asta, jur ca mi-a captat atentia de la inceput. imi place ca mirosul se mentine in baie, si nu mai ai ”arome” neplacute deloc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era o reclama la tv foarte simpatica cu un baietel in baie si nemultumit de mirosul pe care chiar el il crease " ppfff ce urat miroase" ... cred ca toti ne aducem aminte.)) Cu siguranta si el ar fi incantat de V.I.Poo. Mie personal, imi plac miosurile fresh pentru baie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deodorantele de baie sunt nelipsite din casă, însă nu am știut până acum de Vipoo.Îl voi căuta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa mi-l iau si eu in varianta cu lamaie mai ales ca de sarbatori o sa am oaspeti din Italia si vreau sa evit situatiile(mirosurile) neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am auzit si eu de ei, tot am vazut si reclama la tv si chiar sunt mega curioasa cum miros aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. V.I.Poo este spray-ul cu care imi odorizez baia in fiecare zi, si este spray-ul pe care il iau in geanta si il folosesc si la toaleta de la serviciu de ma intreaba colegele cu ce dau de miroase asa de frumos in mica toaleta de vreo doua saptamani incoace?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat, dar la cate pareri bune am citit despre el, sigur o sa mi-l iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se par senzationale aceste spray-uri de baie. Chiar as vrea sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am folosit pana acum aceste spray-uri, dar suunt foarte utile

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit pana acum dar este ceva ce ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere