miercuri, 21 noiembrie 2018

Crăciun cu parfum tradițional, miros de brad sau turtă dulce – elementele cheie din colecția de Crăciun Leroy Merlin


Retailerul francez de bricolaj, Leroy Merlin, a lansat colecția pentru Crăciun disponibilă de astăzi în toate magazinele Leroy Merlin din țară.
Alături de cadourile alese cu grijă pentru cei dragi, decorațiunile și accesoriile pentru Crăciun sunt esențiale pentru ca fiecare familie să își exprime personalitatea și spiritul unic. Leroy Merlin crede în faptul că magia adevărată a Crăciunului este cea pe care o creează fiecare dintre clienți, tocmai de aceea a venit în ajutorul lor cu mii de produse menite să-i ajute să aducă în casă atmosfera de sărbătoare. 

Colecția din acest an cuprinde trei stiluri: Crăciun tradițional în familie, un stil elegant, pe placul tuturor membrilor din familie, Crăciun cu parfum de brad, un stil ideal pentru cei care au o conexiune specială cu natura și Crăciunul din turtă dulce care recreează universul copilăriei reprezentat de personaje de poveste și jucării.

Crăciunul tradițional în familie adună bunicii, părinții și copiii laolată în jurul mesei și este imaginea iconică pentru ce înseamnă Crăciun în casele românilor. Cadourile pentru fiecare membru al familiei, colindele și cozonacul aburind și mirosul de portocale sunt elementele nelipsite ale acestei zile. Din punct de vedere stilistic, Crăciunul tradițional se caracterizează printr-un decor rupt din basme, în nuanțe de roșu, roz pudrat, burgundy, verde, iar piesa centrală este, fără îndoială,  bradul mare, împodobit elegant cu elemente masive din catifea și alte materiale textile.  

Crăciunul cu parfum de brad este preferat de persoanele care au o conexiune specială cu natura. Din punct de vedere stilistic, se caracterizează printr-un decor echilibrat și armonios. Punctul central al acestui stil îl reprezintă decorațiunile inspirate de elemente din natură: scoarță, păsări, frunze și care sunt confecționate din lemn, sticlă și materiale textile în culori neutre. Culorile de bază sunt verde, auriu, gri, alb mătuit.

Crăciunul din turtă dulce este fără îndoială stilul preferat atât de cei mici, cât și de adulți în postura de părinți, deoarece activează „copilul interior” indiferent de vârstă. Figurinele, jucăriile și miniaturile conturează un univers al copilăriei care este impregnat adânc în aminitirile adulților și perfect pentru poveștile cu miros de scorțișoară și turtă dulce, un cadru de basm pentru a savura în tihnă magia sărbătorilor.
„Cu toții avem imaginea acelui Crăciun memorabil, de pus în ramă, atât dacă ne raportăm la copilările, cât și la viața de adulți. De aceea, pentru a nu lăsa această zi să treacă fără a marca aspectele festive, Leroy Merlin și-a propus să ajute clienții să-și transforme Crăciunul visurilor în realitate, cu ajutorul miilor de produse disponibile în toate magazinele din țară.” – a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România

Fie că alegi un decor inspirat din natură sau, deopotrivă elegant, iar pentru cei mici, un decor cu accente jucăușe, cu gama de accesorii și decorațiuni destinate acestei perioade festive, cu siguranță îl poți surpinde pe Moș Crăciun cu un brad în stilul tău!

Distribuie:

10 comentarii:

  1. Anul acesta imi voi cumpara brad natural, de cativa ani l-am folosit pe cel artificial si voi alege si o tema. M-a inspirat articolul tau.
    N-am ajuns inca la Leroy Merlin, dar am citit pe site ca :
    După Sărbători, brazii naturali merită o soartă mai bună! Leroy Merlin se asigură că o vor primi.

    Returnează brazii naturali cumpărați din orice magazin din rețeaua Leroy Merlin și vei primi automat
    un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

    RăspundețiȘtergere
  2. La o tema de Craciun nu m-am gandit, dar poate voi alege una pentru anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi nu aven Leroy Merlin in Galati, pentru ca altfel as fi dat iama in decoratiunile lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat ca nu au o retea mai extinsa de magazine, sigur as fi fost acolo :D nu ratez decoratiunile de craciun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul asta am ramas fara brad, deci e musai sa mergem sa luam altul, vom opta tot pentru cel artificial.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa incepem sa decoram casa si bradul. Cel mic va fi cu siguranta super incantat!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place cel traditional, dar cu brad artificial!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat ca nu e si in Galati Leroy Merlin. Am vazut ca au lucruri faine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer bradul natural este preferatul nostru.Avem insa si unul ic artificial pe care-l folosim intr-o zona din hol!

    RăspundețiȘtergere
  10. Abia astept sa fac si eu bradutul. Fetita mea asociaza bradul cu cadouri si se invarte ca un titirez in jurul lui. Cred ca undeva dupa mijlocul lunii decembrie am sa-mi fac si eu bradutul

    RăspundețiȘtergere