duminică, 6 august 2017

Cupio in the City, nuante superbe pentru vacanta de vara

Ador vara pentru ca vine perioada vacantelor, momentul perfect pentru a descoperi noi destinatii si provocar,i insotite de momente unice superbe. Recunosc ca am fost incanatata de ideea celor de la Cupio de a denumi lacurile de unghii  in functie de cele mai populare destinatii din lume.
Hai sa calatorim impreuna!
Am inceput prin a alege una, doua .. si mi-a fost realmente foarte greu sa ma opresc pentru sunt 58 de nuante , toate speciale si frumoase. In completare am ales un top coat mat , tratament de unghii profesional si ulei de cuticule cu un parfum senzational.
Aceste nuante sunt calde, vibrante si cu siguranta atrag ca un magnet priviri admirative.
A fost prima mea experienta cu produsele Cupio, de aceea am dorit sa le testez pe toate cat mai repede, asa ca am inceput cu uleiul cuticule cu pipeta Capsuni (15ml).

Mirosul dulceag, m-a dus imediat cu gandul la capsunile proaspat culese din gradina bunicii, acea senzatie de mangiere placuta, asa ca, am aplicat mai mult decat era necesar , dar asta nu a fost o problema, pentru ca astfel unghiile mele s-au rasfatat cu o hidratare completa. Recunosc ca sunt norocoasa, pentru ca nu fac parte din persoanele care au avut mari probleme cu cuticulele, poate asta se datoreaza si faptului ca nu le-am inlaturat excesiv. Pe scurt, acest produs este clar pe placul meu, pentru ca hidrateaza intr-un mod foarte placut si cu siguranta sanatos.
Pentru ca a venit vorba de sanatatea unghiilor, un alt produs utilizat de mine a fost Top Coat Matt Cupio in the City 15ml, se poate folosi peste lacul de unghii uscat fara a schimba culoarea sau peste unghia naturala si se asteapta cateva minute pana se usuca.


 Eu l-am folosit in ambele variante si nici nu stiu care imi place mai mult. Stratul protector asigura o pastrare indelungata a lacului de unghii.
Dar am tot vorbit de lacurile de unghii Cupio in the City, acum e timpul sa va arato parte din nuantele mele preferate: lac de unghii Cupio in the City- Istanbul si lac Cupio in the City Madrid.
Nu am rezistat si le-am combinat si rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos, foarte apreciat de prietene.
A fost foarte usor de aplicat, are o connsistenta buna, pensula special lata, mi-a permis chiar sa ma joc cu culoarea. Uscarea este rapida, culorile sunt intense, stralucitoare si foarte important ca se mentin neschimbate chiar si 5-6 zile.
Nu vreau sa va plictisesc cu multe cuvinte va invit sa vedeti rezultatul.

Kises!
Distribuie:

7 comentarii:

  1. Sunt produse de calitate. Și eu le utilizez

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult ptodusele Cupio. Tipa la care ma duc sa-mi faca unghiile cu oja semipermanenta foloseste doar produse Cupio si sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faine nuantele. Imi place manichiura ta! Superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ama vut ocazia sa testez produsele Cupio si sunt mega incantata! Ojele au o rezistenta foarte buna iar uleiul pentru cuticule e suuuper!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-au placut mult produsele Cupio, frumoase unghiute😘😘

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar sunt faine nuantele! si eu am cateva de la cupio si chiar sunt rezistente!

    RăspundețiȘtergere