miercuri, 16 august 2017

Cum rezolvi problemele care ameninta frumusetea ta naturala pe perioada verii

Zilele petrecute la marginea marii, rochiile vaporoase, plimbarile lungi pe plaja sunt lucrurile care te fac cu adevarat sa iubesti vara si iti distrag atat de mult atentia de la toate celelalte probleme care iti ameninta frumusetea naturala.

Problemele de frumusete pot fi provocate de clorul din piscina care iti afecteaza parul sau timpul prea lung petrecut in bataia razelor de soare. Din fericire, toate acestea sunt usor de rezolvat. Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro iti prezinta un mic ghid de supravietuire pentru a trece cu brio peste sezonul estival:

1. Arsurile provocate de soare
Cu siguranta vei simti nevoia sa faci imediat un dus rece, pielea ta fiind foarte infierbantata, insa primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa iti hidratezi foarte bine pielea. Soarele puternic elimina toata apa din organism, iar pielea devine foarte uscata si aspra.

Cand suntem expusi la soare, pentru un bronz uniform si sanatos folosirea protectiei solare este la fel de importanta ca si ingrijirea dupa plaja. Produsele noastre, pentru dupa plaja, racoresc si hidrateaza, iar pielea expusa la soare redevine catifelata si elastica” , declara Andreea Has.
Foloseste un unt de corp cu hidratare intensa, dupa plaja, cu ulei de nuci braziliene si maracuja, fiind un produs destinat aplicarii dupa plaja, pentru calmarea si regenerarea pielii inrosite, supraexpuse la soare. Complexul de ingrediente din formula confera produsului un puternic efect regenerant si intensiv hidratant. Pielea devine supla si catifelata. Se aplica dupa dus prin masaj usor pe tot corpul, dupa fiecare expunere la soare.

Produsele dupa plaja Bottega Verde ofera mai mult decat protectia pielii expuse la soare, constituie adevarate tratamente autentice, de hidratare, hranire si catifelare a pielii, conferind pielii stralucirea naturala si sanatoasa, chiar si dupa bronzare.
2. Talpile uscate
Este minunat sa iti simti picioarele libere, insa chiar si purtatul sandalelor si papucilor pe timp indelungat poate avea efecte negative. Pielea calcaielor devine foarte tare si uscata, insa aceasta problema se poate remedia rapid daca folosesti o crema hidratanta speciala.
Picioare Sanatoase - crema de picioare intens hidratanta cu acid salicilic este solutia eficienta pentru a reduce si a inmuia pielea ingrosata de pe talpi intr-un timp scurt. Formula cu acid salicilic, care prin activitatea sa exfolianta imbunatateste pielea aspra si ingrosata. Textura placuta si prospetimea parfumului de menta il face sa fie produsul ideal pentru obtinerea rapida a unor picioare netede si fine.
3. Parul rebel
Soarele poate dauna la fel de mult si parului, care devine uscat si se degradeaza. De aceea, obisnuieste-te ca in fiecare vara sa investesti in produse de ingrijire a parului cu SPF cat mai ridicat. Iata cateva optiuni: protectie solara - crema balsam pentru luminozitate, cu ulei din nuca de cocos si extract de lime, protectie solara - sampon matasos si de protectie, cu proteine de grau si filtru uv sau protectie solara - ser pentru definirea parului, cu lapte de cocos si extract de lime.

Iesind afara, in soare, fara a folosi protectie UV, risti sa estompezi culoarea parului din cauza oxidarii, a lipsei de umiditate si a stresului general. Curand vei observa ca parul incepe sa se usuce si sa devina deshidratat, iar pe termen lung poate imbatrani chiar prematur ” ,explica Andreea Has.
4. Clorul care afecteaza parul
Petrecand multe zile la piscina, iti asumi riscul pentru o fragilitate crescuta a parului. Pentru a inchide cuticulele parului si a absoarbe mai putin clor, dar si pentru a minimaliza pericolul, este indicat sa iti clatesti parul inainte sa intri in apa. In momentul in care ajungi acasa, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti speli imediat parul si sa folosesti o masca pentru regenerare pentru a-i reda stralucirea si rezistenta.
Ai nevoie de un sampon care sa protejeze parul agresat de factorii de mediu, sa il hraneasca si sa repare firul de par. Cu ajutorul filtrelor foto protectoare ce absorb razele UV si previn deteriorarea fibrei parului, samponul Protectie Solara - sampon matasos si de protectie, cu proteine de grau si filtru UV este o alegere excelenta pentru vara, avand grija sa mentina culoarea stralucitoare a suvitelor tale pentru timp indelungat” , precizeaza Andreea.

Specialistii BottegaVerde.ro iti recomanda sa folosesti Protectie Solara - masca regeneratoare pentru par, cu unt de shea si proteine de grau. Este un produs care regenereaza in profunzime firele de par, redandu-le aspectul natural si sanatos. Aplic-o pe parul stors cu prosopul, maseaza parul de la varfuri spre calota, lasa-o sa actioneze pentru cinci minute si clateste.
5. Acneea de pe fata si corp
Transpiratia si excesul de sebum creeaza mediul ideal pentru acnee si o poate irita, asa ca dusul este indicat ori de cate ori ai ocazia. Alege un gel de dus care trateaza special aceasta problema, in special daca ai cosuri inflamate. De asemenea, ca sa reduci transpiratia este recomandat sa porti haine din bumbac si nu din materiale sintetice! Opteaza pentru un gel de dus care sa te ajute in tratarea acneei. Ceai verde - gel de dus energizant cu ceai verde.
Foloseste o crema buna cu factor de protectie solara. Bronzul excesiv nu este sanatos pentru tenul acneic. Achizitioneaza-ti neaparat o lotiune cu SPF si evita expunerea indelungata la soare! Este important sa alegi o crema cu minim SPF 30. Alege protectie solara - crema de fata impotriva petelor si a imbatranirii, cu extract de ulei de argan si pluridefence - protectie inalta spf 30.


Produsele de ingrijire a corpului de la BottegaVerde.ro hidrateaza cu delicatete pielea expusa razelor soarelui, stimuland bronzul frumos si sanatos, evidentand frumusetea si stralucirea pielii. BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al corpului, astfel incat pielea sa fie protejata si ingrijita, iar problemele tale sa isi gaseasca rezolvarea. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a corpului, alege produsele naturale de la Bottega Verde. Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul www.bottegaverde.ro.
Distribuie:

8 comentarii:

  1. Oau! Ce de produse interesante! Crema de corp aș vrea și eu! Pare minunată!
    Pentru părul degradat aș lua ceva mai ales că are tendința să se usuce și să devină ca de...plastic din cauza soarelui și a clorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am obisnuit cu aceste probleme, stau de o viata la 2 pasi de mare... din partea mea, ar fi ok sa fie vara mereu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca nu am facut abuz de soare, pot zice ca nu m-am expus aproape deloc, nu pot sa nu fiu de acord cu ceea ce ne-ai propus tu aici, mai ales ca produsele prezentate sunt mai mult decat tentante

    RăspundețiȘtergere
  4. am fost foarte multumita de produsele pe care le-am folosit anul acesta la mare, nu m-am ars, m-am bronzat foarte fain si am scapat si de pielea care se decojeste dupa...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vara am probleme cu calcaiele, asa ca e musai sa gasesc ceva bun pentru hidratare intensa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador produsele de la BV, in special cele din gama SOL. Eu am un gel de dus care are o aroma deosebita, parca de citrice si imi place ca imi lasa pielea foarte catifelata si parfumata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum suna unt de corp cu ulei de nuci braziliene si maracuja! Delicios! Ma lasi sa gust din el? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu acneea n-am probleme, in rest, m-am lovit cu fiecare problema in parte. Orice problema ai avea iti creeaza un disconfort si trebuie s-o rezolvi. Produsele de la Bottega Verde m-au scos tot timpul in incurcatura

    RăspundețiȘtergere