vineri, 4 august 2017

Octavia Geamănu și Claudia Pătrașcanu au ales să recolteze celule stem prin Baby Stem

Octavia Geamănu și Claudia Pătrașcanu se numără printre proaspetele mămici care au apelat la serviciile de recoltare a celulelor stem, iar acum sunt în posesia certificatului Baby Stem.


Octavia Geamănu,  cunoscuta prezentatoare a știrilor de la Antena 1, a postat de curând pe pagina personală de Facebook, o poză a certificatului Baby Stem, retrăind cu nostalgie de toate nedumeririle pe care le-a avut înainte de decizia de a recolta celule stem. „Îmi amintesc și acum ce dileme am avut cu privire la recoltarea de celule stem la naștere. Uneori nici nu reușeam să adorm, pentru că îmi doream să iau o decizie bună. Mă rugam să am un copil sănătos, dar în același timp știu că n-aș fi avut liniște dacă nu aș fi făcut asta. I-am ales pe cei de la Baby Stem. Acum, când a venit certificatul care atestă stocarea lor, mi-am amintit de acea perioadă de căutări ”, declară Octavia.
Procedura de comandă a kit-ului Baby Stem este simplă, contactându-se un reprezentant al companiei Baby Stem, online sau telefonic, pentru a încheia  contractul de recoltare și de stocare a celulelor stem din sângele din cordonul ombilical. Odată ce kit-ul de recoltare este primit la domiciliu, acesta se ia la spitalul/clinica unde urmează să aibe loc nașterea. Extragerea sângelui din cordonul ombilical se realizează  fără nici un risc sau durere pentru mamă  și copil.
După  ridicarea kit-ului ce conține proba prelevată, de către curierul  autorizat pentru transportul e probe biologice, acesta este transportat în condiții de siguranță la laboratoarele Seracell din Rostock.  Stocarea sângelui din cordonul ombilical  se face după investigații medicale  complexe pentru a fi siguri că standardele de calitate  impuse au fost respectate. De îndată ce confirmarea stocării celulelor stem a fost realizată cu success, anunțul se face printr-un certificat personalizat, pe care îl veți primi acasă. Plata contravalorii serviciilor prestate de Baby Stem - Seracell este achitată de către părinți abia după ce se verifică întregul kit recoltat, la  primirea  rezultatelor , ceea  ce asigură o garanție  suplimentara  asupra  calitatii  probei.

În România din ce în ce mai multe vedete apelează la recoltarea de celule stem pentru bebelușii lor. Anamaria Ionescu, Andreea Marinescu, Carmen Brumă, Oana Roman, Emma Zeicescu, Amalia Enache, Mirela Vaida, Raluca Culcea, Ioana Tigaila, Andreea Bănică, Pepe, Daniel Osmanovici și Viorica Susanu sunt doar câteva dintre persoanele cunoscute care au ales să investească în viitorul celor mici, recoltând celule stem prin Baby Stem.
Numărul persoanelor care apelează la  transplantul de celule stem este în continuă creștere, fiind înregistrate peste  40 000 de transplanturi în Europa  în decursul anului 2014. În ultimii ani, studiile clince şi educaţia la nivelul maselor au determinat din ce în ce mai mulţi părinţi să apeleze la o bancă de celule  stem în momentul naşterii  copiilor.
Transplantul cu celule stem este o procedură utilizată în întreaga lume, în ultimii 25 de ani. Nu mai este de mult o procedură experimentală, medicii știind exact care sunt indicațiile de transplant.  Cu ajutorul sângelui recoltat din cordonul ombilical se tratează peste 70 de boli, printre acestea numărându-se diverse tipuri de leucemii, anomaliile moștenite ale globulelor roșii, boli hematologice, dar și diverse tipuri de cancer ale măduvei osoase. În plus, celulele  stem au o compatibilitate  și cu rudele de sânge.
Oferă-i  micuțului tău șansa de a duce o viață fără griji în ceea ce privește sănătatea, apelând la serviciile oferite de Baby Stem pentru recoltarea și stocarea celulelor stem. Partener certificat Seracell în România, Baby Stem pune la dispoziția clienților săi un kit de recoltare, asistență pe tot parcursul procesului și garanția calității germane. Datorită facilitătilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeană  GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice. Pentru mai  multe detalii  vizitați babystem.ro.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu