marți, 22 august 2017

TRIFYLA, produs natural pentru pastrarea echilibrului digestiv

Echilibru inseamna sanatate, un sistem digestiv care sa functioneze optim, este ceea ce ne dorim si pentru aceasta exista Trifyla.
Ce este Trifyla?
Este un supliment ayurvedic care contine o combinatie originala de trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica) .
Mod de administrare si doza recomandata: o cutie Trifyla contine 100 de tablete
Copii 5-14 ani: cate 1/2 de trei ori pe zi
Copii peste 14 ani si adulti: 1-2 tabelete de trei ori pe zi
Se administreaza cu 1/2 de ora inainte de masa, timp de cel putin 30 de zile.
Cura recomandata este de 3 luni.
Proprietatile celor trei fructe din compozitie:


  1. Emblica officinalis (Amla) - pulberea din fructe de Amla are un continut foarte ridicat de vitamina C si alti fitonutrienti esentiali in sustinerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor bacteriene sau virale. Datorita compozitiei, fructele au proprietati antioxidante puternice, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea.
  2. Terminalia chebula (Haritaki) - pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala prin eliminarea toxinelor existente in colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentatiei. Fructul este un laxativ usor, asigurand mobilitatea normala a sistemului digestiv, stimuleaza apetitul, sistemul hepatobiliar si este adjuvant in cure de slabire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formati in procesele metabolice, sprijinind organismul in caz de stres oxidativ.
  3. Terminalia belerica (Bibhitaki) - fitonutrientii din pulberea de fructe sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.
Costul produsului: 15 lei/ 50 de comprimate, 26 de lei/ 100 de comprimate.

Cele 5 efecte obsevate de mine dupa o saptamana de administrare a produsului Trifyla sunt urmatoarele:
  1. reducerea semnificativa a starilor de balonare care aparea in special dupa mesele de seara;
  2. normalizarea scaunelor, disparitia completa a constipatiei;
  3. un apetit usor crescut datorat probabil de eliminarea starilor de balonare;
  4. ameliorarea starii de aciditate gastrica;
  5. un tonus digestiv crescut.
Dragilor, va recomand sa testati acest produs natural care poate fi solutia pe care o cautati de foarte mult timp pentru o functionare optima a sistemului digestiv. 
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu